O familie din Ploiești s-a trezit cu o mașină proiectată prin zidul casei. Cum s-a întâmplat


Ultimul update: Vineri 06 Decembrie 2019 14:34
Data publicarii: Vineri 06 Decembrie 2019 12:50
Categorie: Stiri actuale

Pentru o familie din Ploieşti, deşteptarea de dimineaţă a venit cu o spaimă teribilă. Trei copii şi mama lor s-au trezit cu o maşină proptită în pat, după ce spărsese peretele casei.

Femeia aflată la volanul autoturismului a rămas blocată şi doar pompierii chemaţi de urgenţă au reuşit să o scoată din maşină. De vină nu este ea, spun poliţiştii, ci un alt şofer, în vârstă de 25 de ani, care nu ar fi acordat prioritate, într-o porţiune dificilă de drum.

Un zgomot puternic de ziduri năruite i-a trezit pe vecinii familiei, într-un cartier de la marginea Ploiestiului. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce vedeau cu ochii lor: în casă era parcată ..o maşină.

Proprietara casei: "Noi eram în casă şi ne-am pomenit cu o bubuitură foarte mare şi uitaţi ce s-a întâmplat nu ştim care e de vină dintre şoferi. Câţi copii erau în casă. 4...3..3 . Şi mama lor. Dormeau."

Maşina ajunsă în camera copiilor a rupt mai întâi un gard, apoi a dărâmat peretele casei. Ca prin minune însă, femeia şi copiii ei, cu vârste între 7 şi 16 ani - nu au fost răniţi. Şoferiţa s-a ales cu doar câteva lovituri. Şi NU este ea vinovată de cele întâmplate, spun martorii şi poliţiştii.

Inspector de poliţie Daniela Drăghici, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova: "Un tânăr de 25 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism nu a respectat semnificaţia indicatrului oprire intrând în coliziune cu un alt auto condus de o femeie. În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil şi ulterior a ajuns în zidul construcţiei."

Gheorghe Dumitrescu, vecin: "Cel care vine de acolo are stop, e indicator acolo. Cel care vine de acolo, uitaţi, are indicatorul stop. Are prioritate ăştia care vin din faţă."

Vasile Mihai, rudă: "E foarte periculoasă intersecţia asta aicea, pentru că nu e prima oară care s-a întâmplat accidente aicea. Nu se respectă semnele de circulaţie."

Şoferii celor două autoturisme au fost duşi la spital să li se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Rămâne de văzut însă cine şi când va repara casa în care locuiesc cei 3 copii.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33