Nimeni n-a dormit la Lugoj. Adrian Minune a fost primit ca un superstar la nunta de tigani din oras

Ultima actualizare: 05-11-2012 19:12

Nimeni n-a pus joi noapte geana pe geana in Lugoj, unde nepotul Bulibasei si-a maritat fata, pe Larisa. Muzica s-a auzit la 3 strazi distanta si toata suflarea s-a adunat in fata palatului care a gazduit sindrofia.

De reusita spectacolului s-au ocupat Adrian Minune si Nicolae Guta, in buzunarele carora au intrat mii de euro. De la un punct incolo, nimeni nu s-a mai formalizat, asa ca multi dintre oaspetii cu tinute comandate la Roma au dansat pe mese.

Primul care a ridicat sala in picioare a fost Nicolae Guta. El si-a adaptat imediat repertoriul la tema evenimentului. Incinsi pe ringul de dans nuntasii s-au intrecut sa arunce cu sute de euro, iar dedicatiile au curs valuri.

Insa invitatul special de la casatoriei Larisei cu Alberto a fost Adrian Minune. El si-a facut intrarea ca un adevarat star de cinema.

Timp de o ora, Adrian Minune a fost la inaltime, la propriu, pentru ca cineva l-a urcat pe o masa.

Belsug n-a fost doar in preajma formatiei. Mesele gemeau de platouri cu purcelusi de lapte si brazeturi fine iar oaspetii au baut cognac.

Dupa 8 seara, alaiul a plecat de la palatul miresei la un local din oras.

Strazile din jur au fost ticsite de masini scumpe inclusiv Rolls Royce sau Ferrari.

Tatal miresei , Iulian Bot, zis Viscol este unul dintre cei mai cunoscuti tigani din vestul tarii. De-a lungul timpului, a fost implicat in foarte multe scandaluri care s-au incheiat cu dosare penale.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO