Motociclist, în stare gravă la spital, în urma unui accident. 4 mașini avariate


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 06 Iunie 2018 07:46
Categorie: Stiri actuale

Un grav accident de circulație a avut loc, marţi seara, într-o intersecție din sectorul 4 al Capitalei.

Un motociclist a fost transportat la spital, după ce a lovit violent un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate, susțin martorii.

Pe de altă parte, cel aflat pe motocicletă nu ar fi oprit la trecerea de pietoni chiar înainte de impact, deși mai mulți copii traversau strada în acea clipă.

Potrivit martorilor, motociclistul ar fi circulat cu viteza şi, odată ajuns în intersecţie, nu ar fi oprit la trecerea de pietoni, deşi un grup de copii traversa strada în acel moment.

Martor: "Motorul venea din capătul Secuilor, către Brâncoveanu, iar domnul ăsta cu maşina voia să traverseze intersecţia. Nişte copii s-au angajat în traversarea de pe partea aceasta, iar pe sensul motorului mai venea autoturism, care a încetinit la trecere. Noi am zis: a lovit copii."

Motociclistul a reuşit să ocolească atât copiii, cât şi maşina care oprise la trecere. Nu l-a mai putut evita însă pe şoferul care venea din dreapta lui şi ar fi trebuit să îi acorde prioritate, după cum povestesc martorii.

Martor: "I-a ocolit, pur şi simplu, pe contrasens pe dublă linie continuă. Băiatul ăsta a văzut că el a oprit la trecere şi doar a vrut să traverseze. Ce să mai eviţi la viteza aia."

În urma impactului, bărbatul a fost aruncat de pe motor la câţiva metri distanţă. El a fost grav rănit şi a fost preluat de o ambulanţa şi transportat de urgenţă la spital.

Martor: "Acolo a aterizat, unde este casca. Ecranul lui de la vitezometru este acolo, deci viteza avea! Peste 150, clar!"

Martor: "La cap puţin îi curgea sânge, piciorul îl avea rupt, jos acolo. Era o doamnă care îl ştergea la cap aici, şi îi spunea să vină iubita, iubita, iubita."

În urma impactului puternic, maşina şi motocicleta au ricoşat într-un autoturism parcat, care, la rândul lui, a avariat alte două vehicule aflate pe marginea şoselei.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz pentru a lămuri cum s-au petrecut lucrurile.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Motociclist, oprit de poliţişti cu focuri de armă, după ce a fugit de ei
Un motociclist a agresat un polițist, după ce acesta l-a avertizat că va fi sancționat
Motociclist spulberat de o maşină. Manevra efectuată de şoferiţă
VIDEO PROTVPLUS.RO