Momentul în care o vânzătoare se luptă cu hoții, în magazin, în timp ce 2 bărbați se uită


Ultimul update: Luni 18 Noiembrie 2019 21:46
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2019 21:34
Categorie: Stiri actuale
tion

Angajata unui magazin alimentar din Timișoara a fost surprinsă luptându-se cu hoții, în timp ce colega sa și alți bărbați au stat nepăsători și au privit întreaga scenă. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

 

Vânzătoarea a reușit să-l imobilizeze la pământ pe unul dintre hoți, însă acesta a reușit să se elibereze și să scape. Întreaga scenă s-a petrecut sub privirile unor clienți ai magazinului. În incidentul petrecut sâmbătă au fost implicați doi bărbați și o femeie, concubina unuia dintre ei, potrivit Tion.ro.

În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-i identifice pe cei trei făptași. Potrivit acestora, unul dintre bărbați și concubina acestuia erau sub influența alcoolului în momentul incidentului. 

Magistrații timișoreni au decis ca cei doi bărbați, în vârstă de 38, respectiv 29 de ani, să rămână după gratii pentru următoarele 30 de zile, fiind cercetați pentru tâlhărie și complicitate la tâlhărie. Concubina unuia dintre hoți este cercetată pentru amenințare, însă în stare de libertate.

Sursa: Tion

VIDEO PROTVPLUS.RO