Momentul în care o mamă și fiica ei sunt spulberate de un șofer băut. Accidentul, surprins de camere

06-09-2018 12:46


O tânără de 25 de ani din localitatea Borșa, judeţul Cluj şi fetiţa ei de numai 3 ani au fost spulberate de o maşină condusă de şofer băut.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, angajat al primăriei, le-a lovit în timp ce ele stăteau pe marginea drumului, apoi şoferul a fugit de la faţa locului şi, în goana lui, a lovit mai multe maşini parcate. Aşa l-au prins localnicii şi l-au dat pe mâna poliţiştilor care l-au şi reţinut. Accidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere din zonă.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum două femei îşi plimbă liniştite copiii în cărucioare. Au traversat strada, şi când erau pe marginea drumului, o maşină le loveşte pe una dintre mame şi pe fetiţa ei de trei ani.  Se vede clar cum şoferul nu numai că nu a frânat, înainte de impact, ci şi-a continuat apoi drumul.

În loc să cheme ajutoare pentru mama şi fetiţa ei soferul a fugit de la faţa locului, a demarat în trombă, a lovit maşini parcate şi mai apoi s-a oprit într-un șanț. De aici l-au şi ridicat poliţiştii. Şocaţi de cele întâmplate, martorii au chemat de urgenţă medicii.

Martor: Stăteau pe bordura asta. Şi maşina a venit peste ei.”

Martor: ”E un incostient să facă asta”

Mama şi fetiţa au fost transportate de urgenţă la spitalul din Cluj, însă veştile nu sunt bune. Mama este în stare critică şi respira doar cu ajutorul aparatelor. Fetiţa are în schimb răni uşoare. Poliţiştii au constatat între timp că şoferul, angajat ca paznic la primărie, băuse înainte de a se urca la volan.

Mariana Secară, primar: "Niciodată nu am avut problele cu el, eu sunt la al 3 lea mandat, nu a venit niciodată beat. Acum era în concediu de odihnă."

Poliţiştii l-au găsit pe şofer în şanţul de la marginea drumului şi imediat a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. S-a stabilit că acesta avea o concentraţie 1,4 miligrame şi abia se ţinea pe picioare.

Acesta a fost imediat reţinut pentru 24 de ore iar joi va fi prezentant magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat de vătămare corporală, conducerea sub influența băuturilor alcoolie, distrugere şi fuga de la faţa locului.

Medicii se luptă acum pentru viaţa tinerei mame, o femeie de 25 de ani. Fetiţa ei nu este în pericol de moarte, spun medicii, dar are traumatisme serioase.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO