Moment jenant la funeraliile lui George Bush. Gestul lui Hillary Clinton față de Trump

Ultima actualizare: 06-12-2018 20:00
donald trump
Pro TV

Moment jenant în timpul funeraliilor de stat, care au avut loc la catedrala națională din Washington, dedicate fostului președinte american George Bush Sr. Hillary Clinton l-a ignorant complet pe Donald Trump care s-a așezat la două scaune distanță.

Pe toată durata ceremoniei, fosta contracandidată a lui Trump a privit înainte, ignorându-l complet pe șeful administrației de la Casa Albă, scrie Daily Mail.

Imediat după ce și-au ocupat locurile, Donald Trump a dat mâna doar cu soții Obama, ignorânu-l pe Bill Clinton, în timp ce Prima Doamnă a respectat eticheta și i-a salutat pe toți cei prezenți.

Printre demnitarii străini prezenţi s-au numărat cancelarul german Angela Merkel, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice şi regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Dar şi John Major, premierul britanic din timpul mandatului lui Bush Senior.

George Walker Bush, şi el fost şef de stat, i-a adus un emoţionant omagiu celui care a fost tatăl lui şi al 41-lea preşedinte al Statelor Unite.

George Bush Jr. "L-am auzit odată spunând: "ar trebui să murim tineri, cât mai târziu cu putință.Tatăl meu știa cum e să mori de tânăr pentru că a fost aproape de sfârșit, de două ori. Când era adolescent, o infecție cu stafilococ aproape că i-a luat viața.

După câțiva ani, era singur în Pacific, pe o plută de salvare, rugându-se să fie salvat de camarazii lui înainte să-l găsească inamicul. Dumnezeu i-a auzit rugăciunile. L-a întors de pe ultimul drum pentri că avea alte planuri cu el.

După slujbă, sicriul cu trupul lui George Bush Senior a fost transportat, cu avionul, în Texas. Joi are loc o nouă ceremonie de adio, iar fostul preşedinte va fi înmormântat la Biblioteca prezidenţială, unde îşi va dormis somnul de veci alături de soţia sa, Barbara, care s-a stins în aprilie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO