Starea femeii drogate de medicul român, în Florida. Cum a fost prins bărbatul

Ultimul update: Joi 06 Decembrie 2018 14:05
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018 12:46
Categorie: Internaţional

Un medic de origine română din Florida a fost arestat şi acuzat că a pus droguri în băutura unei femei, cu care venise la restaurant. Un client a văzut ce face, când femeia era la toaletă.

L-a atenționat pe manager şi acesta a chemat poliția. Femeia, care apucase să guste din băutura a fost transportată la spital, dar nu a păţit nimic. La audieri, le-a spus poliţiştilor că îl cunoştea de multă vreme pe doctorul român, iar acesta voia să îi vorbească despre recenta sa logodnă.

Managerul restaurantului: "Se întâmplă foarte rar să primim o sesizare de genul acesta. Desigur, dacă cineva ne atenționează, luăm toate precauțiile necesare."

Într-adevăr, managerul restaurantului Uzo, din Boca Raton, a intervenit prompt când un client i-a spus că l-a văzut pe medicul de origine română, Mircea Morariu, cum a vărsat un plic cu o pudră suspectă în paharul femeii cu care venise la local. Asta, după ce companioana s-a ridicat de la masă şi s-a dus la toaletă.

Manager: "Poate că mulți ar fi aruncat această băutură. Dar personalul nostru este instruit, în asemenea situații, să nu verse băutura, ci să pună paharul deoparte, pentru ca băutura să poată fi testatată."

Între timp, şi bărbatul se dusese la toaletă. Când a revenit, angajaţii localului l-au reţinut. Și au avut grijă s-o ţină pe femeie la distanţa de bărbatul suspect, până la sosirea poliţiei.

Criminaliştii au găsit o punguţă de plastic cu reziduri de culoare albă aruncată în coşul de gunoi . Testele au arătat ca aceasta conţinea calmante puternice, care în combinaţie cu alcoolul, pot da o stare de somnolenţă.

Polițistă: "Punem pe Facebook informații despre asemenea cazuri pentru a-i avertiza pe oameni. Trebuie să-și ia toate precauțiile, să aibă grijă ce se întâmplă cu paharul de băutură la evenimente sociale."

Dacă vă ridicați de la masă, lăsați paharul sub supravegherea unui prieten, este cel mai bun sfat pe care îl putem da - spun polițiștii.

Totuși, în cazul de față - spun autoritățile - medicul român și femeia pe care a încercat s-o drogheze nu erau cunoştinţe întâmplătoare. Se ştiau de 20 de ani şi veniseră la local pentru a discuta despre ... logodna bărbatului, cu o altă femeie.

Doctorul Mircea Morariu lucrează la centrul medical neurologic, Florida, şi nu a vrut să facă niciun comentariu. Responsabilii de la clinica au anunţat că vor face o anchetă internă înainte să decidă dacă îi suspenda sau nu licența.

 

 

Medic român acuzat că a drogat o femeie, arestat în Florida. Polițiștii, uluiți când au aflat cine era aceasta
Medic român acuzat că a drogat o femeie, arestat în Florida. Polițiștii, uluiți când au aflat cine era aceasta
VIDEO PROTVPLUS.RO
Theresa May, Angela Merkel
Moment stânjenitor pentru Theresa May. A rămas blocată în mașină, de față cu Merkel. VIDEO
Împușcături în orașul Strasbourg. Două persoane ar fi fost rănite. VIDEO
Scene incredibile în Biroul Oval: Trump a început să se certe cu opoziția. VIDEO
Atac armat într-o catedrală din Brazilia. Sunt cel puţin 6 morţi
Momentul în care un bărbat pătrunde ilegal în curtea Parlamentului. „Venim după voi, politicienilor!”
Legitimaţia oferită de Stasi lui Putin pe vremea când era agent KGB
egipt, scandal, piramide,
Scandal uriaș în Egipt. ”O civilizaţie de 7.000 de ani, decor pentru o scenă sexuală"
Mesajul Vestelor Galbene pentru Macron: ”Mulţumim, dar nu s-a terminat. Noi rămânem pe baricade!”
Cum a reușit un român să jefuiască o bancă din Luton fără să fie prins
Adolescent de 16 ani, acuzat că şi-ar fi ucis iubită, majoretă la liceul unde învăţau. Ce descoperise tânărul
Cazul călugărițelor care au furat jumătate de milion de dolari și au jucat banii la cazinouri
Descoperirea uluitoare a cercetătorilor pe fundul mării, după tsunamiul puternic produs in Indonezia