Misterul tinerei incendiate în Giurgiu. Nimeni nu o recunoaşte în portretul-robot

Ultima actualizare: 04-11-2020 08:00

Anchetatorii din Giurgiu au dat publicității portretul robot al tinerei care a fost găsită incendiată în urmă cu patru zile, la marginea unui drum din județ.

Fac apel la populație să-i ajute să afle identitatea victimei. Așa speră să ajungă și la cel care a ucis-o și i-a dat foc. 

Portretul robot a fost realizat pe baza caracteristicilor anatomice, dar nu se ştie însă cât de aproape este de înfăţişarea reală a tinerei. Trupul îi era carbonizat atunci când a fost găsit.

Potrivit anchetatorilor, tânăra are între 20 şi 30 de ani, 160-165 înălţime, între 50 şi 55 kilograme, corp atletic, păr şaten, drept, de lungime medie, şi nu ar fi avut pe corp cicatrici sau tatuaje. De asemenea, procurorii spun că avea dantura aproape perfectă, fără carii, şi îi lipsea dintele incisiv din dreapta sus.

Reporterii Știrilor PROTV au contactat marți mai mulţi primari din localităţile din jur, pentru a-i întreba dacă o recunosc pe tânără. Toţi spun că nu.

„Probabil a fost adusă din alt judeţ", crede un edil.

Anchetatorii au ridicat imagini de la toate camerele de supraveghere funcţionale pe care le-au găsit, în speranţa că vor identifica o maşină suspectă. Le va fi însă foarte greu, în condiţiile în care pe DN6 este trafic intens vineri seara.

În zonă există o firmă care are camere, dar acestea funcţionează doar în timp real. Deocamdată, nimeni nu a recunoscut-o pe tânăra ucisă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO