Mister in cazul unui pompier din Bistrita gasit mort in padure. Ce au gasit anchetatorii langa trupul barbatului

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32
Legisti

Se adanceste misterul in cazul mortii pompierului de 29 de ani, din Bistrita, gasit mort intr-o padure. Langa trupul sau a fost descoperita, miercuri seara, o seringa cu o substanta necunoscuta.

Politistii iau in calcul atat varianta sinuciderii, cat si ipoteza unei crime. Asta mai ales ca, spun anchetatorii, tanarul ar fi avut datorii la camatari.

"Marti dimineata urma sa intre in tura de serviciu, insa acesta nu s-a prezentat. Nici membri familiei nu aveau informatii cu privire la disparitia lui", a spus purtatorul de cuvant al ISU Bistrita.

Apropiatii cred ca este posibil ca tanarul sa fi fost tulburat in aceasta perioada si de o deceptie in dragoste. Iubita l-a parasit dupa o relatie de 13 ani.

Din 2007, barbatul era incadrat la Garda de Interventii a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita Nasaud. Si nu a creat niciodata probleme, spun superiorii lui.

In plus, la ultima testare psihologica a fost declarat apt pentru a-si indeplini obligatiile de serviciu.

Medicii legisti au acum un rol importat in ancheta. In urma necropsiei, vor incerca sa stabileasca daca tanarul si-a luat viata sau a fost ucis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO