Filmul jafului din casa Mioarei Roman. Cu câți bani au plecat hoții

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Duminica 17 Septembrie 2017 20:42
Categorie: Actualitate

Mioara Roman a fost prădată de trei indivizi, care i-au bătut la uşa casei din sectorul 1 al Capitalei, sub pretextul că sunt angajaţi ai RAPPS şi trebuie să repare un burlan defect.

Cu dibăcie au intrat în casă, apoi i-au cerut toţi banii şi s-au pus la masă. S-au ospătat cu mâncare şi băutură, fără să îi invite nimeni, şi în final au plecat cu mai multe obiecte din argint, un parfum şi cu adidaşii Mioarei Roman. Poliţiştii îi caută acum pe hoţi.

Mioara Roman, a fost abordată de cei trei hoţi chiar la ea acasă. Indivizii s-au recomandat angajaţi RAPPS şi s-au oferit să îi repare burlanul din curte, contra unei sume modice.

Oana Roman: "Ea a crezut că sunt din partea proprietarilor şi ei au spus ne daţi şi nouă 50 de lei. Şi ea a zis ok. În momentul acela unul dintre ei s-a urcat pe balcon, ca să vezi doamne să pună mâna pe burlan şi a intrat în casa peste ea. S-a dus la uşă, a deschis ca să le dea drumul celorlalţi 2 care aşteptau afară, i-a băgat şi pe cei doi în casă şi i-au spus că îi schimbă burlanul. I-au schimbat o bucăţică dintr-un jgheab şi i-au spus gata am terminat, te costă 6.000 de euro. Și mama a spus eu nu am banii ăştia. Bine, dă-ne câţi bani ai la tine."

Ca să scape de ei, Mioara Roman le-a dat 1.000 de lei, toţi banii pe care îi avea în casă. Însă cei trei nu s-au mulţumit cu atât şi au început să caute prin casă obiecte de valoare.

Oana Roman: "Mama nu a reacţionat şi probabil că a asta a salvat-o, lipsa ei de reacţie, pentru că probabil dacă se opunea îi dădeau în cap. S-au aşezat la masă, şi-au pus de băut, au mâncat, i-au furat adidaşii, i-au luat banii şi câteva obiecte de argint şi după o oră jumate i-au zis zis, bine plecăm, dar ne întoarcem să ne dai restul de bani până la 1.000 de euro."

La scurt timp, după ce hoţii au fugit, Mioara Roman a fost vizitată de ginerele ei, care a chemat poliţia. Criminaliştii au ridicat probe care să îi ajute să-i prindă pe făptaşi.

Oana Roman: ”Ce traumă la 77 de ani să te trezeşti cu 3 bărbaţi în casă şi să nu poţi face nimic? E îngrozitor. Ce vreau eu să spun este că oamenii în vârstă şi singuri trebuie să aibă mare grijă."

Mioara Roman a mai fost jefuită şi la începutul acestui an, când i s-au furat bijuteriile. Hoţul a fost prins de anchetatori, însă podoabele nu au mai fost recuperate. Poliţiştii vă sfătuiesc să nu deschideţi uşa unor necunoscuţi.

Indivizii necunoscuţi care apar la uşa dumneavostra şi se recomandă ca angajaţi ai unor instituţii publice care oferă diverse servicii precum deratizare, reparaţii sau instalaţii electrice trebuie să vă arate o legitimaţie de serviciu, un buletin, iar dacă staţi la bloc să fie însoţiţi de administrator. La fel trebuie să procedaţi, vă sfătuiesc poliţiştii, şi cu cei care spun că vând diverse produse promoţionale.
 

"Nu am bani de chirie". Reactia Mioarei Roman dupa ce instanta a obligat-o sa dea 500.000 de euro catre RA-APPS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Copii, zapada
Primele școli închise din cauza ninsorii. Elevii nu vor merge nici marți la ore
Vremea rea face primele victime. Un autocar a derapat și s-a răsturnat
O casă a luat foc din cauza unui coș de fum necurățat. Bătrân salvat în ultima clipă
Femeie din Argeş, cu arsuri grave la ambele picioare, a aşteptat 12 ore pentru un pat în spital. Declaraţia fiului
Cine ar fi pus la cale descoperirea "tabloului de Picasso" într-un sat din Tulcea. Anunţul făcut pe Facebook
Un liceu din Sighetu Marmaţiei, printre cele mai bune din Europa. Ce învaţă elevii
Gunoi pe strada
Străzile din mai multe orașe, transformate în gropi de gunoi. Obiectele aruncate de oameni
Prețul plătit de un șofer care a condus beat: „Mi-a marcat viața”
O ambulanță și 6 mașini au rămas înzăpezite pe un drum din Vrancea
Greva de avertisment de la metrou, declarată nelegală. De ce greva generală nu va fi anulată
Gestul care a dus la un accident în lanț, lângă Pitești
Un autocar s-a răsturnat pe DN 2, din cauza vitezei. 9 oameni au ajuns la spital