Ministrul Transporturilor a mers sa vada singurul drum national cu pamant: "Am schimbat 5-6 masini de cand am venit in zona"

03-03-2017 07:59

Ministrul Transporturilor a mers joi la Botosani pentru a vedea cu ochii lui cum se circula pe DN24C, singurul drum national din tara cu pamant.

Actiunea vine dupa ce, duminica, sute de soferi au protestat, nemultumiti de starea soselei.

Vizita s-a lasat cu reprosuri, mai ales ca, inainte de venirea oficialului, si-au facut aparitia in zona si cateva utilaje si muncitori.

Afacerist local, catre ministrul Razvan Cuc: "Avand in vedere ca s-a anuntat prezenta dumneavoastra, domnii de la Drumuri nationale au inceput sa lucreze de doua zile. Eu am schimbat 5-6 masini de cand am venit in zona asta. Eu sunt din Saveni, dar am venit aici sa fac afaceri. Am 100 de hectare de teren, dar sunt nevoit sa ma mut."

Asa a fost primit ministrul Transporturilor in judetul Botosani. Razvan Cuc a ajuns acolo pentru a se convinge de starea Drumului National 24C.

Ministrul Razvan Cuc: "Nu traim in perioada comunismului si nu sunt multumit de faptul ca a venit ministrul si avem utilajele insirate pe drum. Eu vreau sa vad solutii si asta i-am cerut si domnului Laicu."

Oficialul a parcurs doar zece din cei peste 30 de kilometri de drum national. Pe traseu, a fost intampinat cu mesaje clare.

Femeie: "Uitati un pic. Traim in 2017 si nu e posibil asa ceva. Avem copii care merg la scoala zilnic pe drumul asta. Este drum national!"

Vizita nu le-a dat prea multe sperante localnicilor, care au aflat ca in urmatoarea perioada se va aplica doar un tratament bituminos.

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: "In momentul de fata, studiul de fezabilitate al proiectului este finalizat, dar asta nu inseamna ca poate fi scos si la licitatie si bugetat. Mai sunt cateva etape de parcurs pentru ca acest lucru sa fie finalizat."


VIDEO PROTVPLUS.RO