Migranti prinsi la granita de Vest a Romaniei. Unde planuiau oamenii sa ajunga

Ultima actualizare: 27-03-2017 07:18

Romania continua sa fie o ruta pentru migrantii care vor sa ajunga in vestul Europei. Noaptea trecuta politistii de frontiera din Vestul tarii au capturat 25 de persoane care incercau sa treaca ilegal granita.

Ar fi vorba despre doua grupuri, unul care incerca sa intre in tara noastra, altul format din solicitanti de azil in Romania care voiau sa traverseze granita spre Ungaria

Primul grup a fost prins de politistii din judetul Caras-Severin. 16 persoane, printre care si copii mici, incercau sa intre in Romania, in apropiere de Oravita. De altfel, aceasta este o zona pe care migrantii o folosesc tot mai des in ultima perioada, asa ca numarul de politisti de acolo a fost suplimentat. Al doilea grup a fost capturat in apropiere de localitatea Cenad - cu totii sunt solicitanti de azil politic in Romania. Ei au vrut sa mearga spre vestul Europei asa ca au decis sa treaca ilegal frontiera in Ungaria.

Toti sunt cercetati pentru trecere sau tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat si au fost predati Serviciului pentru Imigrari.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO