Mesajul unui veterinar blocat ore în șir pe centura Capitalei: "Îți vine să te duci de nebun"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 01 August 2018 12:22
Categorie: Stiri actuale
medic veterinar

Mesajul unui medic veterinar, blocat ore în șir pe centura Bucureștiului, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Aurelian Ștefan a publicat pe contul său de Facebook o înregistrare video în care a filmat coada interminabilă de mașini de pe Centura Bucureștiului. Medicul a criticat administrația Capitalei pentru modul în care gestionează situația traficului.

”Ce bătaie de joc pentru oamenii care muncesc, care muncesc de dimineața până seara, să mai stai două ore pe Centură. Bătaie de joc. Oamenii își pierd timpul și banii și sănătatea. Păi nu-ți vine să lași tot și să te duci ușor de nebun?”, spune Aurelian Ștefan, în înregistrare.

”Păi de ce nu vine primărița, de ce nu vine de la Primărie, de ce nu vine de la minister să meargă ei în fiecare zi? Ne-așteaptă copiii acasă. Mă sună: tati, unde ești? Unde să fiu tată, sunt pe drum. Băi Firea, de doi ani ai luat mandatul. Tu mergi pe centura de la Voluntari, se poate așa ceva?! Oamenii ăștia au mărfuri, au business-uri, au mărfuri care se strică, își strică sănătatea. Chiar vă bateți joc. În doi ani n-ați pus o cărămidă. Să ne luăm elicoptere, cum zicea Băsescu, sau cum?! Mi-e scărbă, ne aduceți în disperare. Am vrut să sun la 112, dar ce să mai sun și la 112”, mai spune medicul veterinar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO