Mesajul transmis de o tânără, după ce a fost tâlhărită în centrul Bucureștiului. ”Poliția m-a rugat să nu-l pun pe internet”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 29 Mai 2018 14:04
Categorie: Stiri actuale
furt

O tânără din București a povestit pe Facebook un incident dramatic a cărui protagonistă a fost în urmă cu două luni și jumătate chiar în centrul Bucureștiului, într-un pasaj pietonal.

Alina Ciobanu povestește că a fost atacată într-un pasaj pietonal din centrul capitalei în dimineața zilei de 12 martie de un individ care i-a sustras telefonul.

Deși a făcut plângere la poliție și și-a recunoscut în fața oamenilor legii agresorul, un recidivist, tânăra susține că individul nu a fost reținut nici până acum, două luni mai târziu de când a avut loc incidentul.

Mai mult decât atât, victima susține că poliția i-a cerut să nu facă public acest subiect pe rețelele de socializare, invocând mai multe motive.

Mesajul integral:facts: 

- acum 2 luni și jumătate, mai exact pe 12 martie, într-o luni, la 6.30 dimineața, am fost tâlhărită la metrou, în drumul meu spre muncă, fix în inima Capitalei, la Unirii,

 

- în Pasajul de la Unirii 2 nu era nimeni în afară de mine și amicul meu agresor. Nimeni adică nicio ființă umană,

- am fost pentru prima oară cu salvarea, am ajuns la Urgențe și m-am simțit ca într-o comedie neagră făcută de-un regizor care a combinat prea multe droguri

- am fost chemată în repetate rânduri la Poliție, am dat enșpe mii de declarații, l-am identificat pe băiatul care m-a bătut după poze and so on

- Poliția m-a rugat să nu-l pun pe internet pe agresor și nici să-l dau la televizor, c̶ă o̶ s̶ă-și̶ f̶a̶c̶ă e̶i̶ t̶r̶e̶a̶b̶a̶. Asta după ce am fost sfătuită de polițiști să-mi scot de urgență codul de acces și să-mi sterg icloudul căci sigur judecătorul va aproba mandatul de interceptare. Ei, judecătorul n-a aprobat mandatul.

Pe agresorul meu îl cheamă Claudiu, e mai mic cu doi ani ca mine și vine din Târgu Mureș. Mai are vreo 3 dosare pentru furt calificat și tâlhărie în palmares, iar în 2015 a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Dar au trecut mai bine de două luni, iar Poliția tot n-a reușit să prindă un recidivist.

În schimb eu am rămas cu atacuri de panică, cu frică de metrou, cu frică de întors acasă seara de la muncă, cu mâini transpirate și înțepături în piept, și-n mare cu frică de absolut orice. Seara mă uit în spate înainte să intru în scară și cam toată lumea mi se pare ușor dubioasă acum.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO