Telenovelă în clanul interlop Cosmos. Tânără acuzată că a furat bani de la un afacerist iranian care se îndrăgostise de ea

Ultima actualizare: 17-07-2020 20:17
Telenovelă interlopă: Tânără acuzată că a furat bani de la un afacerist iranian. Ce au găsit polițiștii la percheziții
Ziarul de Iasi

Membra unui clan clan interlop din Iași este acuzată de un om de afaceri iranian din Petroșani că i-a furat 85.000 de euro. Tânăra i-a înapoit o mică parte din bani, iar polițiștii nu au reușit să recupereze mai nimic în urma descinderilor.

 

”Mascații” au descins joi la casele din Copou ale clanului interlop condus de Cosmos Tănase, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Procurorii au venit să caute nu mai puţin de 80.000 de euro, dar au plecat cu geanta goală, scrie Ziarul de Iași.

Anchetatorii încearcă să facă lumină în cazul dispariţiei unei sume de aproximativ 85.000 de euro, care ar fi fost furată, în toamna anului trecut, din apartamentul unui controversat om de afaceri din Petroşani.

Păgubitul din acest dosar este omul de afaceri iranian Nalkiashari Shariat Nasrollah, zis Naser, care deţine mai multe case de amanet în Petroşani şi care, în trecut, a fost acuzat de viol.

Acesta a avut o relaţie amoroasă cu Esmeralda Florentina Furdui, o tânără de etnie romă.

În septembrie anul trecut, tânăra ar fi sustras de la Nasrollah o sumă mare de bani din seiful acestuia, după ce, spune el, l-ar fi adormit cu ajutorul unei substanțe.

“Furdui Florentina (Ynna) a furat suma de 74.150 de euro şi 50.000 de RON în dimineaţa zilei de 23-24 septembrie 2019, bani aparţinând casei de schimb valutar deţinută de Naser. Persoanele care pot da relaţii despre acest eveniment, informaţii care pot fi utile în recuperarera banilor, vor fi recompensaţi”, era un anunţ postat pe reţelele sociale, la scurt timp după faptă.

 

Tânăra ar fi fugit deja din țară

 

Surse din anchetă au declarat că tânăra ar fi restituit o parte din bani, însă a rămas cu aproximativ 80.000 de euro.

Procurorii din Petroşani credeau că aceşti bani au fost aduşi la Iaşi, după ce au interceptat câteva conversaţii pe care Furdui l-a purtat cu interlopul ieşean din clanul Tănase Jean Mărăraş, care este acuzat că ar şti unde se află banii.

Acelaşi surse au precizat însă că la percheziţiile de joi nu au fost găsiţi banii, fiind ridicaţi doar 4.000 de lei, de la un frate de-al lui Mărăraş.

Cea care ar fi dat lovitură, Florentina Furdui, este acuzată de furt calificat, însă e dispărută, surse precizând că ar fi fugită deja din ţară.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO