Medic: Datele INML in cazul lui Patrick Ekeng pot indica o boala congenitala

Dată publicare: 12-05-2016 17:52
Dată actualizare: 15-05-2016 02:18


Patrick Ekeng

Diagnosticul pus de medicii legisti in cazul lui Patrick Ekeng poate indica o boala cardiaca congenitala, care se intalneste destul de rar, a declarat seful Clinicii de chirurgie de la Institutul "C.C. Iliescu" , medicul Vlad Iliescu pentru news.ro

Fotbalistul avea cordul marit si grosimea mult peste normal, probleme care puteau fi identificate la o ecocardiografie, a declarat joi, pentru News.ro, seful Clinicii de chirurgie de la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucuresti, medicul Vlad Iliescu.

Trupul neinsufletit al fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng va fi depus vineri, 13 mai, la ora 9,30, pe stadionul "Dinamo", informeaza site-ul clubului bucurestean.

Toata suflarea dinamovista ii va aduce un ultim omagiu lui Patrick Ekeng pe stadionul unde si-a pierdut viata in tricoul alb-rosu. Dinamo, familia Ekeng si suporterii, echipa, antrenorii, copiii si juniorii, fostii fotbalisti ai clubului si sustinatorii din Bucuresti si din toata tara ii vor aduce un ultim omagiu fostului jucator pe stadionul Dinamo.

Inmormantarea va avea loc zilele urmatoare, la Yaounde (Camerun), unde Patrick Ekeng s-a nascut in urma cu 26 de ani, pe 26 martie 1990. Numarul 14, purtat de Ekeng, a fost retras pentru totdeauna, aminteste clubul Dinamo. Ekeng a decedat vineri seara dupa ce s-a prabusit pe gazon in minutul 70 al partidei cu FC Viitorul.
 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO