Mărturia unei tinere despre clubul din Bacău unde se organizau orgii cu minore

Ultima actualizare: 03-04-2019 18:14

Cei trei indivizi din Bacău, implicaţi într-o afacere cu prostituate minore şi suspectaţi de şantaj şi trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv. Printre ei este şi un ofiţer de la Inspectoratul de Poliţie Bacău.

Procurorii DIICOT au descoperit, sub paravanul unui depozit de mărfuri, un club clandestin, unde obişnuiau să vină pe înserat mulţi oameni de afaceri din oraş. Iar petrecerile lor private se transformau în orgii.

O tânără în vârstă de 31 de ani povesteşte că a fost de mai multe ori în clubul exclusivist care, pentru a nu bate la ochi, funcţiona într-un depozit de produse alimentare. Fata susţine că acolo se consumau droguri de mare risc, la discreţie.

Mărturiile unei tinere care a ajuns pe mâna proxeneților

Martor: "De loc ştiam de prin 2008 şi mi se propunea să merg şi mi se spunea că pot ajunge sus de la o simplă ospătăriţa."

Reporter: "Ce se întâmplă în acel club? Ai văzut vreodată să se consume droguri?"

Martor: "Da."

Tânăra mai spune că de pe lista clienţilor clubului clandestin făceau parte oameni de afaceri, poliţişti şi funcţionari publici din Bacău iar localul era împânzit de camere de filmat.

Reporter: "Apăreau şi persoane cunoscute?"

Martor: "Da persoane din mediul politic persoane din funcţii publice şi persoane din MAI."

Reporter: "Veneau în uniformă?"

Martor: "De vreo 3 ori s-a întâmplat lucrul ăsta. (.....) Erau camere ascunse camere web la caterincă".

Cei trei suspecţi, printre care şi un poliţist, au fost arestaţi pentru prostituţie infantilă, trafic de droguri şi corupţie.

Cătălin Şerban - judecător Curtea De Apel Bacău: "Curtea de apel Bacău a respins contestaţiile împotriva încheierii prin care Tribunalul Bacău a dispus arestarea lor preventivă. Încheierea Curţii de apel este definitivă."

Gabriela Viscreanu, avocat apărare: "Ar fi o recunoaştere parţială faţă de unele acuzaţii care le-au fost aduse. Este un dosar mai vechi în care s-au pornit cercetările cu ani în urmă. Este în derulare şi la acest moment discutăm asupra probelor şi a posibilităţilor de apărare".

De unde proveneau tinerele exploatate

Cele mai multe fete exploatate în club proveneau din mediul rural, şi, spun procurorii: erau drogate, apoi forţate să întreţină relaţii sexuale. Unii dintre clienţi erau apoi şantajaţi cu imagini compromiţătoare, susţin anchetatorii.

Oamenii de afaceri din Bacău care au amenajat clubul clandestin au fost aduşi de dimineaţă la Curtea de Apel, după ce toţi au făcut contestaţii. Chiar şi aşa, magistraţii au decis că vor rămâne în arest, timp în care vor fi audiaţi mai mulţi martori în acest dosar controversat.

Potrivit anchetatorilor, clubul ar fi fost deschis din 2015 într-un depozit, la doar câteva sute de metri distanţă de sediul Inspectoratului de Poliţie Bacău. Cei trei indivizi arestaţi, printre care şi un poliţist, ar fi reuşit să îşi facă o listă de clienţi pentru care organizau petreceri în fiecare seară. Tot acolo se livrau cantităţi însemnate de droguri, spun procurorii, iar tinere, multe minore, întreţineau cu ei relaţii sexuale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO