VIDEO EXCLUSIV: Marian Ionescu de la Directia 5 implicat intr-un accident cu motocicleta

Dată publicare: 30-10-2011 07:32
Dată actualizare: 03-08-2012 04:38


VIDEO EXCLUSIV: Marian Ionescu de la Directia 5 a ...
VIDEO EXCLUSIV: Marian Ionescu de la Directia 5 im...

Aniversare umbrita de ghinion pentru Directia 5. La scurt timp dupa concertul de sambata seara, care a marcat 20 de ani de la infiintzarea formatiei, liderul Marian Ionescu a fost implicat intr-un accident rutier. A intrat cu motorul intr-o masina.

Se indrepta cu motorul spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. Soferul intentiona sa parcheze si nu i-a dat prioritate. Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii.

Desi motocicleta lui a fost distrusa, muzicianul a scapat cu rani usoare.

Marian Ionescu, liderul grupuluui Directia 5, este un cunoscut colectionar de instrumente muzicale, dar si un pasionat al vehiculelor pe doua roti. Din pacate, motocicleta lui de 1.600 de centimetri cubi va putea fi vazuta de acum doar la fiare vechi. Echipamentul complet si casca de protectie au fost cele care l-au salvat pe Marian Ionescu de la un accident tragic.

"Pacientul este constient, echilibrat termodinamic si respirator, cu niste leziuni care sunt in curs de investigatie." - a declarat medicul primar Luisa Corina Simion de la spitalul Floreasca.

Marian Ionescu a ramas sambata-noapte sub supraveghere, la spital. Duminica, formatia Directia 5 are programat un concert la Craiova. Marian Ionescu a dat asigurari ca se simte bine si a anuntat ca va onora spectacolul din aceasta seara.

Politia Rutiera Ilfov a declansat o ancheta penala iar soferul autoturismului care nu i-a acordat prioritate motociclistului Marian Ionescu va fi acuzat de vatamare coroporala din culpa si distrugere.


VIDEO PROTVPLUS.RO