Cetatean strain, agresat de un roman la bordul unui avion, dupa ce i-a pus o perna pe fata copilului

Dată publicare: 29-10-2011 19:32
Dată actualizare: 14-09-2012 14:18


Incident violent, petrecut la bordul unui alt avion care a aterizat sambata dupa-amiaza la Bucuresti,de la Frankfurt. Un barbat din Fagaras a lovit un pasager.din Luxemburg. N-a mai suportat sa-l vada pe strain cum isi chinuie copilul.

Este vorba de o fetita de aproximativ 2 ani, care nu se mai oprea din plans. Cum nu a reusit sa o calmeze nici cu vorba buna, nici cu tipetele, la un moment dat, tatal ei i-a pus mana la gura si cum tot nu a fost convingator, i-a pus o perna pe fata.

Unul dintre pasagerii care au urmarit incidentul i-a atras atentia tatalui sa incerce o alta metoda, care sa nu puna in pericol sanatatea micutei. Cum barbatul din Luxemburg nu a s-a potolit, cel din Fagaras s-a ridicat de pe scaun, chiar in timpul aterizarii, si l-a imbrancit, in incercarea de a salva fetita.

Au intervenit si alti pasageri, chiar si stewardesele si totul s-a potolit inainte ca lucrurile sa degenereze.

Intre timp, politistii de la Frontiera si cei de la aeroportul Otopeni au fost anuntati sa vina la aeronava, dar cum nimeni nu a mai reclamat nimic, cei doi si-au vazut linistit de drum.

Doar ca cel din Luxemburg s-a dus glont la spital, sa se planga de agresiune, mai ales ca pe gat se puteau vedea urme ale unei agresiuni. Deocamdata, politia nu face cercetari, probabil doar daca occidentalul va sesiza in scris autoritatile.

Tags: incidente, zboruri,


VIDEO PROTVPLUS.RO