Calin Geambasu: Malina a amenintat de mai multe ori ca se sinucide

12-12-2011 07:47


Calin Geambasu

Calin Geambasu, unul din cei mai buni prieteni ai Malinei Olinescu, este in stare de soc, dupa ce a aflat ca artista si-ar fi pus capat vietii.

"Nu intelegem nimic ce se intampla. Acum 3-4 ani spunea ca o sa faca lucrul asta. Din cauza faptului ca este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea in care traim. Acum doua zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericita. Malina zambea incontinuu. M-a invitat la ea acasa, aici in apartament, acum doua zile. Nu am mai fost de 6 luni la ea in apartament, era fericita ca si-a renovat casa. Faceam planuri la mine in minte ce sa-i fac cadou de Craciun."

"Sefa Spitalului Elias a avut-o sub grija o perioada, chiar s-a dus sa faca acolo niste investigatii, nu s-a tinut de tratament. N-a mai avut tentative, dar ne spunea noua, o amenintare, dar nu credeam totusi ca o s-o faca", a declarat Geambasu.

Malina Olinescu a murit

Va reamintim, cantareata Malina Olinescu a murit duminica noapte, dupa o cadere in gol de la etajul sase.

Trupul artistei a fost descoperit inert in Bucuresti, in fata blocului unde locuia. Medicii, chemati de urgenta de catre vecini, au incercat aproape o ora sa-i redea pulsul, insa eforturile lor au fost in zadar.

VIDEO. Malina Olinescu, la Eurovision, interpretand piesa "Eu cred"

Politistii incearca acum sa isi dea seama daca au de a face cu un accident sau o sinucidere.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO