Mr. K.O. Lucian Bute a lovit din nou. Momentul in care l-a pus la podea pe Mendy. VIDEO

09-07-2011 19:05

Rezumatul meciului Lucian Bute VS. Jean Paul Mendy...
Lucian Bute: In 15 ani de cariera nu m-am simtit c...
Interviu Lucian Bute, imediat dupa victoria prin K...
Lucian Bute, in lacrimi, dupa ce l-a facut K.O. pe...
Mr. K.O. Lucian Bute a lovit din nou. Momentul in ...

Campion pentru Romania, Lucian Bute si-a aparat sambata seara titlul in fata lui Jean Paul Mendy si ne-a daruit o victorie de senzatie, prima castigata acasa.

 

 

Cu un croseu naprasnic de stanga, Mister Knock-Out si-a trimis adversarul la podea dupa 11 minute si 47 de secunde. Bute si-a pastrat astfel pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria super-mijlocie.

Milioane de oameni i-au strigat numele si au iesit fericiti pe strazi, sa sarbatoreasca victoria unui mare campion. Un campion pentru Romania, care le-a raspuns fanilor cu lacrimi in ochi si cu vocea gatuita de emotie: "Sunt mandru ca sunt roman si sunt mandru ca am facut o tara fericita".

 

  Au trecut minute bune pana ca francezul Mendy sa inteleaga ce l-a lovit. Cand s-a dezmeticit, l-a vazut pe campionul nostru urcat pe corzile ringului, pentru a sarbatori alaturi de 10.000 de spectatori aflati in delir.

Bute a avut aseara doua meciuri: unul cu Mendy, pe care l-a rezolvat rapid in repriza a patra, iar celalalt - infinit mai greu - cu emotiile uriase. Obisnuit sa boxeze la mii de kilometri distanta de Romania natala, "Mister Knock-Out" a intrat in arena vibrand. Ochii i s-au umplut de lacrimi in momentul in care mii de romani au cantat imnul national impreuna cu Andra.

A fost bubuiala, cu Mendy la receptie. Dupa doua lovituri naucitoare de stanga, singura problema a fost cat va mai rezista francezul in fata lui Bute. Deznodamantul l-a gasit pe campionul nostru in lacrimi.

In interviul pe care i l-a acordat Ioanei Cosma dupa meci, Lucian Bute avea ochii in lacrimi. Aseara, mama lui si-a facut curaj si a fost in sala, sa-l incurajeze.

 

Tags: lucian bute, box,


VIDEO PROTVPLUS.RO