"Lolita" de Ploiesti. Un profesor e acuzat ca si-a aparat relatia interzisa jignind eleve pe Facebook


Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 17:21
Categorie: Stiri actuale
Facebook, relatie

Ancheta la un colegiu din Ploiesti, unde un profesor este acuzat ca ar fi postat pe Facebook injurii si amenintari la adresa unor eleve. Totul ar fi pornit de la o discutie in scoala despre o presupusa relatie de amor intre el si o tanara de clasa a XII-a.

Profesorul sustine ca vorbele urate de pe pagina lui de socializare nu ii apartin si ca ar fi fost scrise de un necunoscut care i-ar fi spartul contul. Cat despre o apropiere nefireasca intre el si eleva nici nu poate fi vorba, sustine dascalul.

Zvonul ca profesorul traieste o idila cu una dintre eleve ar fi pornit chiar de la fata, care le-ar fi povestit colegelor despre presupusa lor poveste de dragoste. La randul sau, dascalul a postat un mesaj care confirma cel putin faptul ca traieste intens: “Multumesc lui Dumnezeu ca am cea mai frumoasa iubita pe pamant si toti potrivnicii sa inteleaga azi sau sa taca pe vecie sa ne lase sa ne iubim in pace cum stim doar noi.”

Dupa ce doua dintre colegele elevei de clasa a XII-a au dezvaluit, se pare, amorul secret, - profesorul s-ar fi infuriat. Pe pagina lui de Facebook au aparut amenintari si injurii la adresa celor doua.

“Sper sa si plateasca pentru injuriile aduse acelor minori si daca se adevereste a fi adevarat ceea ce se aude de relatia dansului cu acea minora de doi ani de zile care rezista de doi ani de zile sper sa ia masurile legale”, spune tatal unuia dintre elevele vizate.

Sesizata de parinti, conducerea liceului a format o comisie care va ancheta intreaga poveste.

am considerat de cuvinta in urma sesizarii unuia dintre parinti sa convoc parintii cat si cadrul didactic implicat la o discutie”, spune directoarea liceului. “Nu a recunoscut, a spus ca dumnealui nu a scris pe contul de Facebook asa ceva.”

“Sanctiunile cuprinse in legea invatamantului, functie de gravitate merg de la avertismentul scris pana la desfacerea contactului de munca”, sustine inspectorul scolar.

Parintii cer insa masuri mai dure: “eu l-as exclude din invatamant pe viata, asta e conceptia mea, ce sa te legi de un copil de 13, 15 18 maxim cat au ei. “

Profesorul acuzat are o vechime de 18 ani la catedra iar colegii spun ca isi face foarte bine treaba. La scurt timp de la izbucnirea scandalului dascalul si-a sters contul de Facebook.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO