Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se aşeze pe băncile din oraş


Ultimul update: Duminica 22 Martie 2020 10:13
Data publicarii: Sambata 21 Martie 2020 13:01
Categorie: Stiri actuale
cisnadie

Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se aşeze pe băncile din oraş, după ce angajaţi ai Primăriei au pus afişe cu mesaje care-i îndeamnă pe oameni să stea acasă.

Măsura este menită să prevină răspândirea infectării cu noul coronavirus.

"Una dintre măsurile Primăriei Cisnădie a fost aceea de a pune afişe pe băncile din oraşul Cisnădie cu mesajul de recomandare "Interzis să vă aşezaţi pe bancă! Evitaţi aglomeraţia. Staţi acasă!' şi de a dezinfecta spaţiile publice. De asemenea, locurile de joacă au fost închise, tocmai pentru a convinge oamenii să nu mai socializeze afară din case şi pentru a-i proteja de contactarea virusului", a declarat sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie, Daniel Mihăilescu.

Potrivit acestuia, pe site-ul Primăriei Oraşului Cisnădie există o secţiune specială dedicată informaţiilor despre COVID - 19.

"Mai multe informatii găsiţi pe site-ul nostru, la noul buton creat, COVID - 19, unde veţi găsi comunicatele privind măsurile luate la nivel local, precum şi hotărârile adoptate la nivel naţional", a adăugat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie.

 

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO