Localnicii unui sat din Gorj vorbesc de un miracol. Ce a aparut pe o stanca din apropiere

08-07-2014 18:59


De trei zile, localnicii unui sat din Gorj isi fac sute de cruci, dupa ce pe o stanca din apropiere ar fi aparut chipul lui Iisus si al Fecioarei Maria.

Desi de regula sunt retincenti in a-si da acordul asupra unor lucruri care tin mai degraba de imaginatie, preotii vorbesc si ei, despre un miracol.

"Daca va uitati cu atentie, pata cu negru parca e parul revarsat pe umeri, cum e in icoana lui Hristos. Fata a ramas alba si acolo vedeti punctele albe, parca sunt ochii. Si celalalt iesit in fata tot la o fata de om te ai putea gandi, la Fecioara Maria", spune un preot.

Chipurile au fost observate prima data acum trei zile de o fetita de 8 ani. Se plimba impreuna cu mama sa pe Cheile Sohodolului. In scurt timp zona s-a umplut de curiosi. Pana si primarul comunei Runcu, a venit sa isi dea cu parerea. La inceput a fost sceptic.

"Am venit personal cu preotul sa vad, am pus o lumanare, se pare ca e o treaba cereasca, venita de la Dumnezeu", spune Adrian Campeanu, primar comuna Runcu.

Misterioasele contururi s-au format dupa ce o bucata uriasa s-ar fi desprins de pe munte. "Acea bucata de stanca care e desprinsa de sub munte se vede clar ca e picata din spatele imaginilor care au aparut. Intrebarea e cand au aparut. Pe stanca a crescut vegetatia, asta inseamna ca e picata de ceva timp", a comentat primarul.

Vestea a ajuns repede in sat, dar si pe internet. Oamenii vad si latura profitabila a intamplarii. Ei asteapta acum turistii manati de credinta sau impinsi de curiozitate.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO