Irina Truica si-a recuperat fetitele de la tatal lor. Despartirea s-a lasat cu lacrimi

Ultima actualizare: 16-05-2012 22:10

Dupa urmariri si numeroase scandaluri, miliardarul Remus Truica i-a incredintat sotiei fetitele pentru care s-au luptat in justitie. Mama avea de partea ei hotararea instantei, dar tatal s-a supus deciziei doar in prezenta executorului judecatoresc.

Pentru c-au aparut si momente tensionate, politia si jandarmeria au fost cat pe ce sa intervina intre cei doi soti.

 

Remus Truica si-a luat ramas bun cu ochii plini de lacrimi de la fetitele sale, care de azi vor locui impreuna cu mama lor. Despartirea a avut loc e domeniul de la Snagov al miliardarului, dupa ore intregi de negocieri, in prezenta avocatilor, a executorului judecatoresc si a unor agenti de paza veniti impreuna cu Irina Truica.

Se folosesc de toate lacunele din justitie ca sa distruga tot in jurul lor. Sa lansezi bomba atomica e nimic pe langa ce fac astia cu doi copii. Azi ii scot din resedinta de la Snagov, legal, cu executor, si de maine incepe o ofensiva la sange. Tot ce a furat Irina de la furat ceasuri, bani, sa isi faca raul pana la capat, iar eu sunt acuzat ca sunt tata care nu permit accesul mamei, a declarat Ramus Truica.

Pana cand a intrat, Irina Truica a stat mai multe ore in poarta resedintei de la Snagov. Spunea ca ii este teama sa nu fie agresata si ceruse paza. Dealtfel, agentii au insotit-o dupa negocieri. Si n-a fost singurul moment tensionat. Dimineata, Irina s-a dus la scoala fetitelor, ca sa le ia acasa, dar nu le-a gasit acolo.

Remus Truica s-a suparat cand a vazut ca sotia lui a venit la scoala.

De la scoala, Irina Truica a mers dupa sot la casa din cartierul primaverii, dar nici acolo nu si-a gasit gemenele.

Totul s-a incheiat la Sangov cand Irina a plecat impreuna cu fiicele ei.

 

 

Cititi si:

Asta le-a întrecut pe toate! Gigi va înnebuni: artificiul prin care Grigoraş a demonstrat că e un antrenor genial
EXCLUSIV Prima REACŢIE a lui Nikolic după SCANDALUL de prostituţie în care a fost implicat! Ce le-a zis stelistul prietenilor
VIDEO Un pupic a declanşat HAOSUL pe terenul de tenis! Totul a plecat de la o glumă...

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO