Liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a fost retinut. "E un abuz grosolan"

Ultima actualizare: 27-06-2016 07:18

Liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a fost retinut joi seara pentru 24 de ore, dupa mai bine de noua ore de audieri.

La iesirea din sediul central al Politiei Capitalei, Iulian Surugiu a declarat ca a demisionat din fruntea sindicatului, dupa presiuni din partea institutiilor statului.

Iulian Surugiu: "E un abuza grosolan din partea institutiilor statului sa nu mai fiu presedinte de sindicat si astazi mi-am dat demisia. Acum trei luni am fost amenintat, copiii mei au fost amenintati cu moartea. De cine? de un individ care mi-a spus ca o sa ma execute."

Iulian Surugiu este cercetat pentru evaziune fiscala intr-un caz cu un prejudiciu estimat la peste opt milioane de lei. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti sustin ca un lant de firme , printre care si societati detinute de Surugiu, ar fi prejudiciat statul prin neplata contributiilor. Totul s-ar fi intamplat intre anii 2009 si 2013.

Pe langa Iulian Surugiu, alte 27 de persoane sunt anchetate. Pentru a lua probe in acest caz, politistii si procurorii au efectuat joi 45 de perchezitii in Bucuresti, Bragadiru si Buftea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO