Leo de la Strehaia, la un pas de arestare. Frauda pusă la cale împreună cu fiul său

Ultima actualizare: 19-07-2019 13:39

Controversatul Leo de la Strehaia, a fost reţinut joi seară pentru 24 de ore, şi urmează să fie prezentat vineri în fața magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile ProTV: ”Nu o dată s-a plâns că dușmaii îi poartă pică, însă pentru Leo de la Strehaia, controversatul și interlopul om de afaceri, a fost reținut deja de 3 ore, aici la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Lucrurile s-au complicat odată ce a fost reținut. A fost dus la audieri pentru suspiciunea de înșelăciune. Este bănuit că împreună cu fiul său și cu un alt bărbat ar fi convins o firmă să le vândă nu mai puțin de 150 de aere condiționate pentru o valoare de 300.000 de lei.

Mai mult, există bănuiala că aceștia s-ar fi folosit de identități false, de aici și acuzația de înșelăciune, motiv pentru care Leo de la Strehaia va lua drumul instanței de judecată. Pentru că se va face propunere de arestare preventivă pentru acesta”.

Bărbatul a fost adus la audieri la Secţia 1 din Capitală după ce, în urmă cu câteva zile, fiul său a fost anchetat în legătură cu un dosar de înşelăciune.

Acesta ar fi convins o firmă să îi livreze peste o sută de aparate de aer condiționat pe care nu le-a mai plătit.

Leo de la Strehaia a fost audiat aseară mai bine de trei ore la secţia 1 din capitală. Procurorii l-au reţinut 24 de ore pentru înşelăciune, iar astăzi urmează să fie adus din nou la audieri.

În urmă cu câteva zile şi fiul său de 25 de ani a ajuns în fața anchetatorilor, după ce ar fi convins o firmă să îi livreze peste o sută de aparate de aer condiționat.

Reporter: Nu-ţi ajungeau banii tatălui tău?
Fiul lui Leo de la Strehaia: Nu!

Anchetatorii spun că suspecţii, tânărul de 25 de ani și un alt bărbat în vârstă de 40 de ani şi-ar fi atribuit în fals calitatea de reprezentanţi a doua societăţi comerciale şi i-ar fi convins pe păgubiţi să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat. Astfel au încheiat contracte în valoare de 300 de mii de lei.

Ionuţ Bogdan Dana, şeful poliţiei Sectorului 1: ”Cu ocazia realizării flagrantului au fost depistate aceste persoane având asupra lor 17 asemenea aparate de aer condiţionat, urmând să mai ridice alte câteva zeci chiar în momentul realizării flagrantului."

Păgubiţii susţin că firma lor este unic importator în România al modelului comandat de indivizi. Şi-ar fi dat seama de înşelăciune după ce astfel de aparate de aer condiţionat ar fi fost scoase la vânzare pe piaţa neagră. Asta însă după ce au livrat o parte din comandă.

Cercetările continuă în acest caz.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO