Klaus Iohannis, la lansarea prototipului casei solare EFdeN Signature

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Klaus Iohannis
Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a participat miercuri la lansarea prototipului casei solare EFdeN Signature.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că inovaţia în domeniul construcţiilor este una deosebit de importantă pentru România, în contextul în care ţara noastră are cele mai mici locuinţe din Uniunea Europeană.

"Inovaţia în domeniul construcţiilor este una deosebit de importantă pentru România. Din nefericire, fondul de locuinţe pe care îl avem în acest moment are un standard foarte scăzut raportat la normele europene, avem de departe cele mai mici locuinţe din UE, iar cele mai multe nu sunt eficiente deloc din punct de vedere energetic", a spus şeful statului, la lansarea prototipului casei solare EFdeN Signature.

Klaus Iohannis a mai declarat că îşi doreşte un sistem de învăţământ cu strategii bine gândite, în contextul în care acesta este, în prezent, învechit.

"Avem nevoie de o Românie educată, o Românie în care numărul copiilor care fac performanţă creşte, în timp ce dezvoltarea sistemului de învăţământ se bazează pe strategii bine gândite. Asta ce v-am descris este dorinţa mea. Ceea ce avem este un sistem învechit, cu o mulţime de idei incoerente, care ajung, culmea, de multe ori să devină iniţiative legislative sau ordonanţe", a spus şeful statului, care a participat la lansarea prototipului casei solare EFdeN Signature.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO