Şofer începător amendat după ce a fost pozat urcat pe plafonul maşinii aflate în mers

25-07-2018 13:38


șofer Arad

Un şofer începător din Arad, de 19 ani, a fost sancţionat de poliţişti cu 1.160 de lei, după ce a fost fotografiat în trafic urcat pe plafonul maşinii aflate în mers şi care nu mai era controlată de nimeni, iar în autovehicul se mai aflau pasageri.

Fotografiile au fost postate pe internet de martori din trafic, iar poliţiştii s-au autosesizat şi l-au identificat pe tânăr, relatează news.ro.

Incidentul ar fi avut loc pe o stradă din municipiul Arad care face legătura între oraş şi zona de agrement Trei Insule, unde un bărbat a fost fotografiat pe plafonul maşinii sale aflate în mers.

Fotografiile au fost postate pe Facebook de martori din trafic, iar poliţiştii s-au autosesizat şi l-au identificat pe şofer.

”Poliţiştii Biroului Rutier au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului cu suma de 1160 de lei. Acesta şi-a recunoscut fapta şi nu a avut obiecţiuni”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.

Poliţiştii spun că şoferul se urcase pe plafonul maşinii în timp ce acesta era în mers. În autovehicul se aflau pasageri, însă nimeni nu a preluat controlul volanului.

Şoferul amendat are 19 ani şi deţine permis de mai puţin de un an, el având ”semnul începătorului” amplasat pe parbriz şi lunetă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: News.ro

Tags: sofer, arad, amenda,

VIDEO PROTVPLUS.RO