Jucător român de fotbal din Italia, ucis când s-a întors în ţară de Sărbători

02-01-2020 15:20

politie

Un român de 41 de ani care juca fotbal pentru o echipă din Sardinia a fost ucis când a revenit să facă sărbătorile în ţară.

Românul era legitimat la echipa de fotbal de sală din Arzachena, în Sardinia, iar coechipierii săi au postat un mesaj de condoleanţe pe Facebook, scrie Sardinia Post. Bărbatul lucra de ani de zile în Italia, era căsătorit şi avea un copil.

În noaptea de 21 spre 22 decembrie, bprbatul a fost implicat într-o altercaţie pe o stradă din Craiova, el fiind bătut de un tânăr de 31 de ani, supărat că omul ar fi mers beat pe mijlocul străzii.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj,

Lovit în zona capului, bărbatul de 41 de ani a intrat în comă, iar apoi a decedat.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO