Jaf la un birou de credite din Satu Mare. Casiera a fost amenintata cu un pistol cu aer comprimat de cei doi talhari

Ultima actualizare: 11-02-2017 07:14

Doi indivizi din Satu Mare au fost retinuti la doar cateva ore dupa ce au amenintat cu un pistol o angajata a unui birou de credite din oras. Ei au obligat-o sa le dea tot ce avea in casa de marcat, dar si telefonul mobil.

Politistii i-au gasit insa repede dupa ce au vazut imaginile surpinse de camerele de supravheghere. Se pare ca cei doi tineri nu se afla la prima fapta de acest fel.

Inainte de comiterea jafului unul dintre indivizi, in varsta de 39 ani, s-a asigurat ca in birou nu se afla nicio alta persoana in afara de angajata societatii, iar apoi a intrat in actiune cel de-al doilea barbat, in varsta de 41 ani. Cu o cagula pe fata, talharul a amenintat-o pe casiera cu un pistol cu aer comprimat, iar apoi a luat din casa de marcat 740 lei si telefonul mobil al femeii. Imediat, indivizii s-au facut nevazuti.

Dupa ce politistii au vazut imaginile de pe camerele de supraveghere i-au recunoscut pe faptasi pentru ca cei doi barbati au mai fost cercetati in trecut tot pentru furturi. Cei doi au fost retinuti pentru 24 ore si urmeaza sa fie prezentanti magistratilor cu propunere de arestare preventiva penru talharie calificata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO