VIDEO NEMAIVAZUT! Jaful in 60 de secunde, la o banca din Cluj

16-03-2011 17:23

Cluj: Jaf in 60 de secunde, la o banca. VEZI cat d...
VIDEO NEMAIVAZUT! Jaful in 60 de secunde, la o ban...

VIDEO. Au trecut peste 2 ani si hotii care au furat 60.000 de euro de la o banca din Cluj n-au fost condamnati. Imaginile de pe camerele de supraveghere, pe care le vedeti in premiera, arata ca jaful armat a durat putin peste 60 de secunde.

Sursa video: FTR.RO

Doi suspecti sunt in arest de un an si pentru ca anchetatorii n-au strans destule dovezi, avocatii se pregatesc sa ceara eliberare lor.

Atacul s-a dat intr-o zi de vineri, spre sfarsitul programului, cand si paznicul si angajatele erau obosite. Doi indivizi mascati si inarmati dau buzna in banca. Paznicul incearca sa blocheze usa, dar nu mai are timp. Unul dintre hoti il tranteste la pamant si il loveste cu pistolul cu electrosocuri. Celalalt fuge spre casierii, in timp ce complicele ameninta cu arma paznicul in agonie. Clientii privesc socati, fara sa inteleaga in prima faza ce se intampla. Trec secunde bune pana isi dau seama ca sunt martorii unui jaf. Doi dintre clienti se retrag, altii se lasa in jos, in fata ghiseului.

Jaf cu pistoale si electrosocuri, la o banca din Cluj!

Jaful de la banca din Cluj, planuit la secunda! Autorii sunt profesionisti!

In acest timp, unul dintre hoti da buzna in casierie. O angajata incearca sa ii faca fata, insa fortele nu se pot compara. Alte doua casiere se ascund sub tejghea. Hotul ia teancurile de bani din sertar in vreme ce angajatele nu au curaj sa faca nicio miscare. Fix 15 secunde dureaza sa fure banii. Apoi iese in fuga, impreuna cu complicele sau si trec in viteza pe langa multimea care se adunase in fata bancii si privea curioasa la ce se intampla in interior.

La un an dupa jaf, politistii au retinut doi tineri de 21 de ani. Avocatii lor sustin ca sunt nevinovati. Procurorii i-au retinut pe cei doi tineri pe baza unor probe ADN. Insa odata cu primele imagini facute publice avocatii sustin in continuare nevinovatia clientilor lor. Mai précis cei doi sunt mai scunzi cu pana la 8 centimetri fata de cei care apar pe inregistrarile din banca.

Sperantele anchetatorilor de a rezolva acest caz se leaga de o expertiza suplimentara ADN, pe care au cerut-o la Institutul de Criminalistică din Bonn.

 

Tags: jafuri banci, cluj,


VIDEO PROTVPLUS.RO