Criminalul evadat din Moreni, vazut de o batrana in comuna Visinesti

16-03-2011 12:48

Noapte alba pentru autoritatile din Dambovita care au pus o mica armata pe urmele detinutului evadat in urma cu o saptamana de sub escorta.

Un elicopter dotat cu camera de termoviziune a survolat marti noaptea padurea in care sunt indicii ca s-ar ascunde fugarul.

Cautarile s-au intetit dupa ce un al doilea localnic a semnalat prezenta evadatului in zona.

"Elicopterul este echipat cu o camera cu vedere pe noapte, noi avem ochelari de vedere pe timp de noapte, a fost reperat in zona", a declarat comandorul Marius Stelica, Unitatea speciala de Aviatie Bucuresti.

"In jur de ora 19:00, o batrana de 70 de ani din satul Sultanu, comuna Visinesti, l-ar fi zarit si toate semnalmentele ar corespunde cu cele ale detinutului ", spune Viorel Brandus,
primar Valea Mare.

Este a opta zi de cautari, care devin din ce in ce mai obositoare chiar si pentru fortele de ordine. Autoritatile dambovitene au primit ajutoare si din Arges si Gorj, de unde mai multe echipe de interventie rapida au sosit inca de marti seara la Moreni.

Dupa ce marti, Nicolae Gales a fost vazut in padurea de langa localitatea Valea Lunga, seara prezenta unui individ cu semnalmentele lui a fost semnalata in preajma localitatii invecinate, Visinesti. Pare ca se strange latul in jurul evadatului, dar iata ca este foarte dificila capturarea lui.

Se stie ca barbatul este obisnuit sa traiasca timp indelungat in conditii foarte vitrege. Condamnat pentru mai multe fapte de violenta, Nicolae Gales este suspectat ca si-a omorat bunica si un vecin. Este considerat deosebit de periculos.

Tags: nicolae gales,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26