Iulia, tânăra din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii, ar fi primit amenințări de la iubitul ei, care i-ar fi spus că îi va lua băiețelul în vârstă de trei ani.

Afirmația a fost făcută, joi, de mama lui Alex, fostul soț al femeii, care crede că “s-a întâmplat ceva” care a determinat-o pe tânăra mamă să-și ia viața, împreună cu cei doi copii, pe care ‘îi iubea foarte mult”.

Declarația integrală, în video de mai sus.

“Mi-a spus că vrea să se reîntoarcă la noi în familie”

“Știam de relația lor (n.r – cu iubitul Iuliei). Ea mi-a povestit, știu de la ea că o amenința că îi ia copilul. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. (…) Cred că s-a întâmplat în perioada aceea ceva, ori a primit un telefon, ori cineva i-a spus ceva, nu știu să vă spun exact”, a explicat femeia.

Soacra tinerei spune că, în urmă cu circa o lună, Iulia i-ar fi mărturisit că “vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familie, că o amenință că îi ia copiii, și se simțea puțin nesigură(...) Era schimbată”

Potrivit apropiaților, Iulia îl știa pe Alex de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar 6 ani mai târziu au divorțat. Au fost bănuieli de infidelitate și ar fi apărut ideea că băiatul femeii - de nici un an la acea vreme - ar avea alt tată, susțin unii apropiați. Apoi, Iulia a început o relație cu un actualul iubit, într-un anturaj considerat dubios de cunoscuți.

Mama și copiii, în același sicriu

Între timp, trupurile celor trei au fost ridicate de la medicină legală și transportate la capelă. Mama și pruncii au fost așezați împreună, în același sicriu.

Absolventă de psihologie, Iulia urma să se recăsătorească în curând cu tatăl copiilor ei de care, acum câţiva ani, divorţase. Ea locuia impreună cu părinții și cu cei mici în Timișoara, iar el, în Austria.

Marți dimineață, femeia de 33 de ani, mereu zâmbitoare în fotografiile pe care le afișa pe rețelele sociale, a plecat să îi ducă pe copii la grădiniță. Câteva zeci de minute mai târziu, a fost găsită prăbușită în fața unui bloc cu zece etaje din oraș. Lângă ea, erau băieţelul de 3 ani şi fetiţa de 6.