Iulia va fi înmormântată alături de copiii ei, în același sicriu. Ce mărturisește soacra ei

Ultima actualizare: 05-05-2022 14:53

Rudele femeii care a căzut de la etajul zece al unui bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii - se pregătesc de înmormântare.

Trupurile au fost ridicate de la medicină legală și transportate la capelă. Mama și pruncii au fost așezați împreună, în același sicriu.

Pe de altă parte, în anchetă a apărut și informația că femeia și-ar fi premediat sfârșitul. De altfel, apropiații ei spun că aceasta era tot mai retrasă și că s-ar fi simțit amenințată.

Trei buchete de trandafiri roşii au fost așezate lângă blocul unde Iulia și copilașii ai ei au fost găsiți morți.

În cazul celor mici, procurorii au anunțat că fac cercetări pentru omor.

Este posibil ca mama să fi plănuit moartea lor odată cu sinuciderea. De altfel, soacra femeii mărturisește că aceasta părea foarte abătută în ultima vreme. La aniversarea ei, tânăra îi făcuse mărturisiri despre fostul iubit.

„A zis că vrea să plece, că vrea să se întoarcă la noi în familie, că o amenință Marcel că îi ia copiii, că se simțea un pic nesigură pe ce o să fie, era schimbată, dar nu știam, era pe moment așa. O trecut mult de atunci, în 18 aprilie o fost asta”, a povestit soacra femeii.

Acum câteva zile femeia a fost văzută în timp ce inspecta blocul cu zece etaje de unde s-a prăbușit împreună cu fetiţa și băiețelul ei.

„A mai fost aici și a urcat în bloc”, a spus o femeie.

În acest fel Iulia ar fi aflat și cum poate ocoli ușa de acces pe acoperiș care era încuiată.

Un alt amănunt care îi face pe anchetatori să creadă că Iulia a acționat după un plan este legat de telefonul ei.

Ea și-a deconectat dispozitivul de la rețea înainte să urce în bloc și l-a lăsat în mașină - alături de portofel ei și câteva haine ale copiilor. Telefonul este protejat cu o parolă și polițiștii încearcă să îl decripteze.

Prietenă cu bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, interpreta de muzică de petrecere - Alina Radi - spune că cei doi au avut o relație tumultoasă - „S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat.”

Iulia îl știa pe Alex de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar 6 ani mai târziu au divorțat. Apoi, Iulia a început o relație cu un alt bărbat, într-un anturaj considerat dubios de cunoscuți.

Când povestea s-a încheiat, fostul iubit ar fi început să o amenințe, iar ea folosea mașini împrumutate, probabil ca să nu fie găsită de el în oraș.

"Știam de relația lor și ea ne-a povestit, știu de la ea că o amenința că îi ia copiii. Astea mi le-a spus ea, nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Nu știu să vă spun detalii că nu l-am cunoscut pe acest om, eu vă spun din ce mi-a povestit ea, înainte cu aproximativ o lună, de ziua mea. Nu știu dacă ăsta o fost motivul”, a mai spus soacra Iuliei.

La blocul unde a murit alături de copii a mers cu autoturismul iubitei fratelui său. De o lună se mutase în apartamentul părinților.

Între timp, Alex, bărbatul cu care urma să se recăsătorească, a ajuns în țară din Austria. Și-a înlocuit poza de la profilul de pe Facebook cu un fundal negru și peste o sută de cunoscuți i-au transmis condoleanțe.

„El e în stare de șoc.Am stat patru ore lângă el ieri când au ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a spus cântăreața Alina Radi.

Totuși - la cununia civilă, programată joia trecută, nu au ajuns în fața ofițerului stării civile. Aveau termen însă o lună - până pe 19 mai - ca să ajungă să semneze din nou certificatul de căsătorie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO