Irina Columbeanu ramane in custodia tatalui sau

Ultima actualizare: 20-10-2012 15:31
Iri la Tribunal: Un copil nu poate locui cu o pers...
Irina Columbeanu ramane in custodia tatalui sau...

Judecatorii au respins din nou astazi cererea Monicai de a-si recupera fiica. Decizia a venit la jumatatea unei zile pline de infatisari pentru cei doi soti.

Irina Columbeanu, evaluare cu psihologi. Va fi decazuta Moni din drepturi?

Irinel Columbeanu: Monica e instabila psihic.Trateaza copilul ca pe un card

A inceput procesul de desfacere a casatoriei, cu pretentii surprinzatoare din partea doamnei: sa isi pastreze numele de familie, sa primeasca o pensie de intretinere, fetita si, culmea, sa se mute inapoi la Izvorani. Noua echipa de avocati a refuzat sa explice aceasta ultima cerere. "Asta e dragoste cu forta", reactioneaza milionarul.

Dupa un weekend aparent linistit, Monica si Irinel Columbeanu au batut drumurile intre instantele de la Bucuresti si Buftea. Cele doua procese programate pentru astazi i-au facut sa tina secrete strategiile menite sa le aduca sentintele favorabile. Cat se poate de tacuta, Monica si-a luat totusi prin surprindere sotul.

Noile pretentii ale doamnei Columbeanu in ceea ce priveste divortul vor trebui argumentate. Monica a avut cerinte si in recursul legat de incredintarea Irinei.

Si pentru ca este o lupta fara menajamente intre sotii Columbeanu, omul de afaceri a tinut sa le precizeze judecatorilor de ce nu vrea ca fata lui sa ajunga in grija mamei.

"Fetita mea nu are ce cauta sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare". Este declaratia data de Irinel Columbeanu, luni, la Tribunalul Bucuresti.

"Nu pot fi de accord ca fiica mea sa traiasca sub acelasi acoperis cu matusa sa, care s-a autodeclarat de moravuri usoare ca sa o citez ca o consecinta a faptelor descrise chiar de dansa in probele pe care le-am depus la dosar, chiar o prostituata”, a declarat Irinel Columbeanu cu privire la Ramona Gabor, sora Monicai.

De asemenea, Irinel Columbeanu a depus in instanta patru CD-uri pe care cel mai probabil se afla imaginile privind discutiile dintre el si mama Monicai si o transcriere a acestora.

Judecatorul care a dispus ca Irina Columbeanu in varsta de 5 ani sa ramana temporar in grija tatalui ei afirma in motivarea deciziei ca intre niciunul dintre cei doi parinti si copil nu exista o legatura "foarte puternica", insa conditiile oferite de tata sunt "preferabile".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO