Copiii de vedete care au picat BAC-ul au incercat sa-si "spele" pacatele la contestatii. Rezultatele ii vor dezamagi

Ultima actualizare: 12-07-2014 07:06

Au fost invinsi de Barbu si Eminescu, asa ca si-au luat adio de la vacantele in puf. Sunt in aceasta situatie ingrata copiii unor romani cunoscuti. La fel ca si pe alti 60.000 de absolventi, cel mai tare i-a incurcat limba romana.

UPDATE. Copiii vedetelor au incercat sa-si "repare" notele la contestatie. Fiul lui Romica Tociu, Catalin, a ramas cu 2,40 la romana desi a facut contestatie, iar la istorie nota i-a crescut doar de la 4,05 la 4,30. Fiul milionarului Micula a "crescut" de la 4,40 la 4, in timp ce baiatul Gabrielei Vranceanu Firea nu a depus contestatie.

Printre cei nevoiti sa spuna ''mai incercam la toamna" se numara Victoras Micula, fiul milionarului Viorel Micula, si Catalin Tociu, baiatul lui Romica Tociu.

Victoras Micula, fiul magnatului Viorel Micula, se numara printre cei care si-au vazut numele sub "linie''. La numai 18 ani, Victoras este vestit pentru extravagantele lui, care i-au asigurat in ultimii ani o pozitie fruntasa pe primele pagini ale tabloidelor.

Desi mostenitorul unei averi de aproape 160 milioane de euro s-a aratat interesat de scoala, la limba si literatura romana a intampinat probleme. A obtinut doar nota 4 si a picat Bacalaureatul. Se simte nedreptatit si considera ca merita 5,5. Acum asteapta rezultatul contestatiei.

"Planuri de vacanta nu mi-am facut, insa, imi fac niste probleme cu contestatia. Trebuia sa iau minim 6. Acum astept sa vad rezultatul. Eminescu mi-a facut probleme. M-am impotmolit putin la gramatica", spune Victoras.

Victoras a demonstrat, nu o data, devotamentul sau pentru educatie. Anul trecut a mers la scoala cu elicopterul ca sa ajunga la timp la teza.

Nici Catalin Tociu nu se va lauda cu diploma de bac. A luat nota 2 pentru ca, spun cei din anturaj, l-a cam incurcat Barbu.

Un alt motiv ar putea fi acela ca, putin inainte de examen, juniorul a alocat mult timp distractiei. A fost filmat cu prietenii in parcarea unui bloc de la marginea Capitalei.

Supranumit de prieteni Don Juan, Catalin se lauda acum cateva luni ca isi va petrece vacanta in Ibiza. Planurile i s-au schimbat brusc.

Necazuri are si Tudor Stefan Firea, fiul senatoarei Gabriela Vranceanu Firea. Tanarul a luat 1, 2 la romana; 5,15 la istorie si doar 3,6 la sociologie.

La polul opus, se afla Teodora Becali. Aceasta i-a facut o mare bucurie tatalui ei si a luat bacul cu 8,46. Se pare ca Gigi Becali s-a tinut de cuvant si a recompensat-o. Patronul Stelei i-a luat tinerei o masina de 70.000 de euro si o lasa sa isi petreaca vara in Grecia.

Din cei 160.000 de elevi care au dat bacul anul aceste, 60.000 au esuat in prima lor incercare a maturitatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO