Întorsătură spectaculoasă în ancheta falsului doctor Matteo Politi

Ultima actualizare: 25-03-2019 20:06

Trei funcţionare de la Direcţia de Sănătate Publică şi o juristă au fost reţinute, luni seară, în ancheta italianului Matteo Politi, care a pretins că este chirurg estetician şi ar fi efectuat mai multe operaţii.

Cele trei femei de la DSP au fost acuzate că i-au eliberat lui Politi o parafă de medic. Şi nu este singurul caz: procurorii spun că un alt cetăţean italian ar fi profesat în aceleaşi condiţii ilegale stomatolologia.

Ancheta în cazul celor presupusului doctor italian acuzat că opera paciente la Bucureşti deşi nu ar avea acest drept, a luat astăzi o întorsătură spectaculoasă.

Anchetatorii au descins de dimineaţă în locuinţele şi birourile a trei funcţionari de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în căutare de probe.

Cele trei funcționare sunt acuzate că i-ar fi permis ilegal lui Matteo Politi să profeseze în România, deşi dosarul lui ar fi fost mai mult decât incomplet. Mai mult, acestea ar fi falsificat mai multe documente pentru Matteo Politi și i-au eliberat parafa, deși acesta.

Şi nu este singurul caz: procurorii au probe că un alt cetăţean italian ar fi profesat în aceleaşi condiţii de nelegalitate stomatolologia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO