Suma plătită de Gabriel Tamaș ca să iasă din închisoare. Interdicțiile impuse


Ultimul update: Luni 01 Aprilie 2019 18:54
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019 16:37
Categorie: Stiri actuale

După 6 nopţi petrecute în arestul polititie israeliene, Gabriel Tamaş s-a întors acasă.

Fotbalistul prins băut la volan după ce a condus cu 205 kilometri pe oră pe o autostradă din Israel, a fost plasat în arest la domiciliu şi are mai multe interdicţii.

Ovidiu Oanță, Știrile ProTV: „Veștile vin de la jurnaliștii israelieni, care urmăresc cu mare atenție cazul. Gabriel Tamaș și-a petrecut zeci de ore în arestul poliției. Polițiștii au eșuat, putem spune, în încercarea de a-i convinge pe judecători să-l mai țină în spatele gratiilor, câtă vreme, apreciază ei, este un adevărat pericol.

Cauțiune de zeci de mii de shekeli, plătită de Tamaș

Avocații lui Tamaș au convins magistratul că poate fi anchetat în continuare, dar în arest la domiciliu. Această decizie ar fi fost luată după ce fotbalistul ar fi plătit o cauțiune de 30.000 de shekeli (aproximativ 35,100 lei), alături de alți reprezentanți ai clubului care, spun jurnaliștii, ar fi plătit 25.000 de shekeli (aproape 30.000 lei)

În plus, Tamaș are interdicția ca până la finalul anchetei să părăsească Israelul, iar pe toată durata cercetărilor i s-a interzis categoric să mai conducă. Rămâne de văzut cum se va finaliza procesul, pentru că acuzațiile sunt foarte grave. Specialiștii în drept penal israelian spun că nu riscă neapărat închisoarea, ci cel mult o pedeapsă cu suspendare. Însă ar putea primi o amendă usturătoare.

Aflat în arest la domiciliu, nu va mai putea participa la antrenamente și, cu atât mai puțin, la meciurile oficiale, ceea ce îi face pe apropiați să facă glume pe seama lui Tamaș care, afirmă prietenii, că Tamaș va putea să se pregătească... însă pe calculator.

Tamaș, considerat de polițiștii israelieni un real pericol

Polițiștii israelieni spuneau că e considerat un real pericol pentru că există antecedente în ceea ce îl privește. Rămâne de văzut când se va judeca procesul și ce pedeapsă va primi și, în ce măsură, reprezentanții clubului pe care îl reprezintă și cu care – spun surse jurnalistice – ar fi semnat inclusiv o clauză împotriva consumului de alcool, vor mai continua această colaborare sau dacă va rămâne sau nu să mai joace fotbal în Israel.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO