Tamaş rămâne după gratii în Israel. Câţi ani de închisoare riscă "Eroul de la Termopane"

28-03-2019 08:09


Fotbalistul Gabi Tamaş rămâne în arest preventiv până duminică în Israel, ţara unde juca la clubul Maccabi Haifa.

Decizia vine după ce în primă instanţă un judecător israelian, specializat în infracţiuni de circulaţie, a vrut să-l plaseze în arest la domiciliu şi a refuzat să emită un mandat de arestare, aşa cum ceruseră poliţiştii.

Tamaş va mai trebui să aştepte însă până se va întoarce alături de familie, după scandalul pe care l-a provocat luni noapte, când a fost prins băut la volan, în timp ce conducea cu 205 de km pe oră.

Tamaş ar putea primi o amendă de 1500 de şekeli - aproximativ 360 de Euro, şi între doi ani şi patru ani de închisoare cu suspendare.

Gabriel Tamaş a fost de-a lungul timpului protagonistul mai multor scandaluri din pricina alcoolului. Cel mai grav incident a avut loc în 2013 după o noapte petrecută într-un local. Aflat în stare avansată de ebrietate, Gabriel Tamaş a ajuns într-o scară de bloc din apropierea guvernului unde a provocat un scandal monstru: a spart uşa de la intrare şi s-a tăvălit pe jos, iar locatarii au tras o spaimă pe măsură.

Acuzat iniţial de tulburarea liniştii publice, Tamaş a fost în final condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru distrugere. Însă perioada de supraveghere în care era imperios necesar să nu mai comită vreo infracţiune a expirat de mult.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO