O femeie injectează de 2 ani paciente cu acid hialuronic, deși nu este medic


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 18:04
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 16:23
Categorie: Stiri actuale

O femeie din Bihor este anchetată după ce ar fi făcut intervenții medicale estetice, fără să aibă calitatea de medic. Salonul cosmetic și locuința acesteia au fost percheziționate de polițiști.

Potrivit anchetatorilor, în ultimii doi ani femeia de 39 de ani ar fi injectat pacientelor sute de seringi de acid hialuronic. 

La percheziții, polițiștii au găsit facturi de achiziție a acidului hialuronic, zeci de seringi sigilate și aproape 300 folosite, bilete de tratament, dar și agendele unde erau notate programările pacientelor.

Potrivit unor surse, intervențiile estetice se făceau în salonul cosmetic, aflat într-un cartier din Oradea. În aceeași incintă este amenajat și un magazin de haine pe care femeia de 39 de ani se pare că le vindea.

De altfel, pe pagina ei de Facebook ea își anunță clientele de promoțiile pe care le-ar fi primit, la o injectare cu acid hialuronic.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO