Individ prins la frontieră, după ce înjunghiase doi bărbați. Fugea din țară la câteva ore de la faptă

21-01-2021 10:15


Individ prins la frontieră, după ce înjunghiase doi bărbați. Fugea din țară la câteva ore de la faptă

Un individ urmărit după ce a înjunghiat doi bărbați a fost prins la frontieră, încercând să fugă din România, la mai puțin de o zi de la faptă.

 

Bărbatul de 35 de ani este din comuna Homocea din Vrancea și fusese dat în consemn la frontieră, miercuri seara. Câteva ore mai târziu, a fost identificat și reținut la frontieră. Înjunghiase alți doi bărbați într-un bar din localitate, au stabilit reprezentanții Poliției.

„La data de 20 ianuarie, în jurul orei 19,40, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un scandal într-un bar din comuna Homocea. În urma verificărilor s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 35 ani din localitate ar fi lovit cu un obiect înţepător alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, în vârstă de 23 ani, respectiv 33 ani. Victimele au fost internate la Spitalul Judeţean Focşani", a transmis IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Individul a fugit de la faţa locului, iar polițiști i-au mers pe urme, fiind dat imediat în urmărire și în consemn la frontieră.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii l-au dat în consemn şi l-au identificat în cursul nopţii la frontieră, în timp ce încerca să părăsească ţară. A fost preluat de o echipă de polițiști de investigații criminale din Vrancea, care au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe.

Acuzațiile se pot însă schimba, în funcție de numărul de zile medicale pe care le vor primi victimele în urma concluziilor raportului medico-legal.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO