Individ cu un cuțit în mână, ridicat de polițiști din mijlocul mulțimii, la Cluj-Napoca. A ajuns la psihiatrie

10-02-2021 16:50


Momente de groază în Cluj-Napoca, chiar în centrul orașului! Mai mulți trecători au sunat la 112 și au anunțat, panicați, că un individ înarmat cu un cuțit se plimbă haotic prin mulțime.

 

L-au descris drept agitat și cu privirea tulbure. De altfel, și forțele de ordine au avut de furcă.

Vorbim despre un incident petrecut în miezul zilei, într-o zonă aglomerată din centrul oraşului - lesne de înțeles, așadar, groaza oamenilor.

Bărbatul de 39 de ani părea să nu aibă o destinaţie anume. Ținea în mână, la vedere, un cuţit. Imediat, în zonă au ajuns patrule de poliţişti şi jandarmi iar viteza de reacţie a contat enorm - exista riscul unui deznodământ tragic, cred martorii.

Individul a fost imobilizat rapid, pus la pământ iar apoi dus la cea mai apropiată secţie de poliţie. Cum în fata agenţilor nu a reuşit să fie coerent și părea pus pe scandal, a fost transport la spital. Acolo va mai rămâne câteva zile pentru o expertiză psihiatrică. Anchetatorii au reuşit deocamdată să afle că este din Mureș.

Poliţiştii au deschis un dosar in rem pentru tulburarea a ordinii şi liniştii publice, iar cercetările continuă în acest caz.


VIDEO PROTVPLUS.RO