Incident intr-un tren din Romania: 2 copii raniti, dupa ce un geam s-a desprins si a cazut peste ei

Ultima actualizare: 08-07-2013 06:45

O femeie si copiii ei au trecut prin momente de spaima teribila, azi-noapte, in trenul interregio Timisoara Nord-Beclean.

In apropiere de Deva, portiunea de sus a ferestrei din compartimentul in care se aflau s-a desprins si a cazut peste cei doi copii ai ei de 11 si 12 ani.

Baiatul s-a ales cu capul spart, iar fata, care sufera de inima si urmeaza a sa fie operata saptamana viitoare, a tras o spaima cumplita.

Femeia a anuntat seful de tren, care a chemat imediat ambulanta, iar copiii au fost preluati in statia cea mai apropiata care, din fericire, era gara din Deva.

Apoi au fost dusi la spitalul din oras. Amandoi au fost supusi unor investigatii si, spun medicii, se afla in afara oricarui pericol. Insa, pentru fata, care sufera de o boala de inima, este posibil ca acest incident sa ramana cu urmari. Ea va fi supusa saptamana viitoare, la Cluj, unei interventii chirurgicale dificile.

Femeia povesteste ca era pe culoarul vagonului de tren si vorbea la telefon, iar copiii dormeau in compartiment, in momentul in care a cazut geamul.

Dupa ce au fost la spital, in aceasta dimineata, cei trei s-au intors in gara din Deva si acolo au asteptat cateva ore un alt tren spre localitatea de langa Brasov, unde trebuiau sa ajunga. Nici un reprezentant al CFR nu le-a oferit vreun ajutor. Femeia a depus plangere la politie si vrea sa dea in judecata CFR daca in urma sesizarii ei nu se va rezolva nimic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO