Un incendiu puternic a mistuit un supermarket din Calarasi. VIDEO

Ultima actualizare: 03-09-2012 15:01

Valvataia a fost atat de puternica incat patru autoturisme parcate langa magazin au fost distruse, iar unul dintre soferi a fost ranit in incercarea de a-si salva masina.

Din fericire, nici clientii, dar nici angajatii magazinului nu au fost raniti. Pericolul a fost cu atat mai mare cu cat supermarketul a fost construit intre blocuri.

La ora 11, intr-un cartier din Calarasi au rasunat asurzitor sirenele pompierilor. Sase autospeciale si o ambulanta SMURD au alergat intr-acolo, iar sute de oameni au iesit speriati din case.

Ardea cu flacari uriase un supermarket construit chiar intre blocuri. Un fuior gros de fum negru se ridica spre cer. Si cei din celalalt capat al orasului au intrat in panica.

Patru ore, valvataia nu a scazut in intensitate. De jur imprejur aerul a devenit fierbinte. Masinile parcate in fata magazinului s-au topit dupa ce au ars asemeni unor torte. In incercarea disperata de a-si recupera autoturismul, un barbat si-a fript mainile. Noroc ca l-au tras vecinii.

In panica generala militarii au incercat sa scoata din depozit produsele din plastic si sacii de carbuni.

Cel mai tare s-au temut autoritatile de o explozie. In zona sunt conductele care alimenteaza cu gaz blocurile, iar daca ar fi bubuit ar fi fost cu adevarat dramatic.

Oricum, fatadele s-au desprins, iar ferestrele s-au facut tandari.

Anchetatorii incearca acum sa stabileasca din ce cauza a luat foc cladirea. 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO