Inca o plangere in cazul medicului homeopat din Constanta. Parintii unei fetite de 8 ani sustin ca ar fi fost abuzata

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24

Noi detalii ies la iveala in cazul medicului homeopat Victor Emanuel Bot, din Constanta, acuzat ca a violat o fetita de 11 ani.

Barbatul este arestat preventiv de doua saptamani, iar anchetatorii au primit acum o noua plangere de la parintii unei copile de opt ani. E posibil sa fie mai multe victime, care pastreaza tacerea, cred investigatorii.

Pana la aceasta ora au fost depuse trei plangeri impotriva medicului homeopat. Prima este in cazul pacientei de 11 ani, iar medicii legisti au confirmat violul.

A doua plangere a fost depusa de parintii unei copile de 12 ani, dar in acest caz anchetatorii au stabilit ca nu exista indicii de viol.

Luni a fost depusa a treia reclamatie - este vorba de o fetita de opt ani care le-a povestit parintilor ca a fost agresata de doctorul Victor Emanuel Bot.

Anchetatorii nu au dat prea multe detalii despre noul caz, insa nu exclud posibilitatea sa fie vorba despre unul dintre copiii de la gradinita din Constanta, unde educatoarele au fost filmate in timp ce ii agresau pe cei mici.

Primii care si-au pus intrebari au fost parintii copiilor din aceasta gradinita. Victor Bot era atunci medicul institutiei si ii consulta deseori fara alti martori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO