Încă 4 localități intră în carantină pentru 14 zile. Când intră în vigoare măsurile

Ultima actualizare: 28-11-2020 14:25
carantina
StirilePROTV

Localităţile Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa şi localitatea Vinţu de Jos din Judeţul Alba intră în carantină, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile începând de sâmbătă seară pentru localităţile din Constanţa şi de duminică dimineaţă pentru cea din judeţul Alba.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Constanţa, respectiv Alba, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 27.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Cernavodă, Cumpăna, Târguşor din judeţul Constanţa şi localitatea Vinţu de Jos din judeţul Alba”, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică, citat de News.ro.

Carantina pentru localităţile din judeţul Constanţa va intra în vigoare sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20:00, în timp ce carantina pentru localitatea din judeţul Alba intră în vigoare duminică, 29 noiembrie, de la ora 06:00.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO