Impuscaturi in Vama Veche. Un patron de terasa a tras spre niste turisti

Ultima actualizare: 02-11-2012 12:15

O cearta aprinsa a fost urmata de impuscaturi in Vama Veche. Proprietarul unui local a folosit pistolul pentru a potoli cativa turisti, care au vrut sa ia o banca de lemn de pe terasa lui si, apoi, spune, au devenit violenti.

Totul s-a intamplat cu putin timp inainte de rasarit. Turisti, din Bucuresti, spun ca au vrut sa faca niste fotografii. Aveau nevoie de banca pentru recuzita.

"In timp ce vroiam sa facem niste poze cu o banca la rasarit am fost lovit cu pumnii in urecehea dreapta moment in care am cazut jos si pe urma tras cu pistolil nu stiu daca in plan orizontal sau vertical", spune un turist implicat in incident.

Proprietarul terasei spune insa ca turistii erau pusi pe scandal si ca dupa ce au plecat cu banca, s-au luat si de angajatii lui. A incercat sa-i potoleasca, insa pentru ca nu a reusit cu vorba buna, a scos pistolul:

Au vrut sa-mi dea cu banca in cap le-am spus ca nu este frumos. Era unul singur dupa aia au venit inca 6-7 peste mine. M-am dus mi-a luat pistolul, au sarit pe mine si eu am tras un foc".

Intregul scandal s-a terminat cu venirea jandarmilor. Proprietarul terasei si turistii implicati au dat declaratii. Omul detine arma legal si pentru ca si-a aparat proprietatea cel mai probabil va scapa de acuzatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO