Imprudenta era sa-l costa viata. Greseala facuta de un sofer a carui masina a fost zdrobita de un TIR

Ultima actualizare: 16-04-2017 09:53

 Un sofer de 50 de ani din localitatea Cuzdrioara, judetul Cluj a facut imprudenta sa forteze intrarea dintr-un drum secundar in soseaua principala si a sperat sa o ia cu autoturismul inaintea unui camion.

 Insa a depasit ilegal prin dreapta si a intrat in unghiul mort. Cel de la volanul mastodontului nu avea cum sa-l vada si l-a impins intr-un stalp. Masina mica a fost zdrobita pe jumatate si era cat pe ce sa ajunga in raul Somes. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.

Accidentul a avut loc joi dimineata in orasul Dej. Soferul masinii nu a mai avut rabdare sa astepte in coloana si a fortat depasirea prin partea dreapta. Atunci a fost zdrobit de autocamionul care iesea din intersectie. Ca prin minune omul nu a patit nimic, desi a fost la un pas sa ajunga cu masina in raul Somes. In urma impactului puternic, masina a fost grav avariata. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, insa niciunul nu consumase alcool. Pentru depasirea neregulamentara, soferul masinii a fost amendat si a ramas fara permis pentru 60 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO