Imagini transmise live pe Facebook din Bamboo cu o ora inainte de incendiu. Dimineata inregistrarea a fost stearsa. VIDEO

Ultimul update: Marti 24 Ianuarie 2017 07:07
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2017 06:28
Categorie: Actualitate

Cu aproape o ora inainte de incendiul devastator declansat in  Bamboo, pe pagina oficiala de Facebook a clubului au fost transmise LIVE imagini cu petrecerea din interior. Acestea au fost ulterior sterse.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, referitor la posibilitatea ca s-a fumat in interiorul Clubului Bamboo inainte de incendiu, ca o astfel de speculatie trebuie verificata temeinic si ca in acest moment nu se poate pronunta in aceasta privinta.

De asemenea, intrebat despre posibile cauzele ale incendiului, Daniel Vasile a spus ca exista doar informatii care fac referire la locul de izbucnire a incendiului furnizate de martori. "Urmeaza ca dupa stingerea incendiului sa facem si aceasta verificare", a precizat el.

Intrebat de posibilitatea de a se fi fumat in interior, oficialul ISU a sustinut ca acest lucru este interzis si o astfel de speculatie trebuie verificata temeinic.

"Nu putem sa ne pronuntam pe o asemenea ipoteza in acest moment. (...) In mod cert incendiul a izbucnit, judecand dupa modul de manifestare a flacarilor, de la zona de club, dar ce compartiment anume din zona clubului nu va pot spune in acest moment", a mentionat Daniel Vasile.

El a mai precizat ca, la momentul sosirii primelor echipajel ISU la fata locului, procedura de evacuare era condusa de staff-ul administrativ al clubului.

Sambata dimineata, insa, VIDEO-ul a fost sters de pe pagina de Facebook a Clubului Bamboo din Bucuresti. Puteti vedea inregistrarea descarcata de pe Facebook mai sus!

INCENDIU IN CLUBUL BAMBOO. 15 persoane au fost audiate la Politia Capitalei. VIDEO de sus cu cladirea inghitita de flacari
INCENDIU IN CLUBUL BAMBOO. 15 persoane au fost audiate la Politia Capitalei. VIDEO de sus cu cladirea inghitita de flacari
VIDEO PROTVPLUS.RO
localizare STS
STS a implementat o nouă metodă de localizare a persoanelor care sună la 112
Dispariție stranie a unui marinar pe Dunăre, la Galați
Au rămas fără adăpost înainte de sărbători. Povestea tristă a unei familii din Iași
Judecătorii cer CSM să apere independența sistemului judiciar, după afirmaţiile lui Dragnea
Avertismentul judecătorului Danileț despre o eventuală grațiere: ”E o nebunie”
Accident grav pe trecerea de pietoni. Două eleve, spulberate de un autobuz
iarna
Mii de locuințe fără curent electric după viscol. Școlile din Timiș, închise și marți
Afacerea cu bradul românesc, un eșec. Pomii nu au mai fost tăiați pentru a proteja pădurile
Tineri blocaţi într-un lift în Constanța. Ce au făcut aceştia până au fost salvaţi. VIDEO
„Justiție”, ales de Merriam-Webster cuvântul anului 2018
Trenuri întârziate, 17 decembrie. Două linii blocate de copacii căzuţi
Reacția călătorilor blocați ore-n șir în trenuri: „25 de ore, inadmisibil aşa ceva”