Imagini transmise live pe Facebook din Bamboo cu o ora inainte de incendiu. Dimineata inregistrarea a fost stearsa. VIDEO


Ultimul update: Marti 24 Ianuarie 2017 07:07
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2017 06:28
Categorie: Stiri actuale

Cu aproape o ora inainte de incendiul devastator declansat in  Bamboo, pe pagina oficiala de Facebook a clubului au fost transmise LIVE imagini cu petrecerea din interior. Acestea au fost ulterior sterse.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, referitor la posibilitatea ca s-a fumat in interiorul Clubului Bamboo inainte de incendiu, ca o astfel de speculatie trebuie verificata temeinic si ca in acest moment nu se poate pronunta in aceasta privinta.

De asemenea, intrebat despre posibile cauzele ale incendiului, Daniel Vasile a spus ca exista doar informatii care fac referire la locul de izbucnire a incendiului furnizate de martori. "Urmeaza ca dupa stingerea incendiului sa facem si aceasta verificare", a precizat el.

Intrebat de posibilitatea de a se fi fumat in interior, oficialul ISU a sustinut ca acest lucru este interzis si o astfel de speculatie trebuie verificata temeinic.

"Nu putem sa ne pronuntam pe o asemenea ipoteza in acest moment. (...) In mod cert incendiul a izbucnit, judecand dupa modul de manifestare a flacarilor, de la zona de club, dar ce compartiment anume din zona clubului nu va pot spune in acest moment", a mentionat Daniel Vasile.

El a mai precizat ca, la momentul sosirii primelor echipajel ISU la fata locului, procedura de evacuare era condusa de staff-ul administrativ al clubului.

Sambata dimineata, insa, VIDEO-ul a fost sters de pe pagina de Facebook a Clubului Bamboo din Bucuresti. Puteti vedea inregistrarea descarcata de pe Facebook mai sus!

Tags: bamboo, live club,

INCENDIU IN CLUBUL BAMBOO. 15 persoane au fost audiate la Politia Capitalei. VIDEO de sus cu cladirea inghitita de flacari
Incaierare in Clubul Bamboo din Capitala. Doi cetateni bulgari s-au batut din cauza unei fete
VIDEO PROTVPLUS.RO